Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Sarı konuştu, ücret tarifesi geri çekildi

Sarı konuştu, ücret tarifesi geri çekildi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi´nin kasım ayı toplantılarının ilki önceki gün gerçekleşti. Toplantıya, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı da katıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi´nin kasım ayı toplantılarının ilki önceki gün gerçekleşti. Toplantıya, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı da katıldı. Sarı, Büyükşehir Belediyesi´nin, ilçelerdeki otoparkların ücret tarifesinin belirlenmesi gündem maddesi görüşülürken söz aldı. Erdek´te, geçen yaz Büyükşehir Belediyesi´nin, büyük caddelerde gerçekleştirdiği otopark uygulamasının yasal olmadığını, bu konuda alınan mahkeme kararı da bulunduğunu anlatan Sarı´nın bu konuşmasının ardından otopark ücret tarifesi maddesi, hukuki yönden araştırma yapılması için geri çekildi.
Erdek Belediye Başkanlığı, geçtiğimiz yaz aylarında, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin ana caddelerde gerçekleştirdiği otopark uygulamasına, ilçenin hiçbir caddesinin, Büyükşehir´in sorumluluk alanında bulunmaması nedeniyle karşı çıkmış, konuya yargıya taşımış ve mahkeme, Erdek Belediyesi´nin haklı olduğu kararını vermişti.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, salı günü yeniden toplanacak.
Haber :?Önder Balıtçı



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false