Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Sarı, okul birincilerini ödüllendirdi

Sarı, okul birincilerini ödüllendirdi

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı 9 Haziran Cuma günü öğrencilere verilen karneler ile sona erdi.

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı 9 Haziran Cuma günü öğrencilere verilen karneler ile sona erdi.
2016-2017 Eğitim Öğretim yılının sona ermesiyle birlikte, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Erdek Merkez ve bağlı mahallelerde hizmet veren ilkokul, ortaokul ve liselerde okul birincisi olan öğrencileri çeyrek altın ile ödüllendirdi.
Erdek Belediyesi Meclis Toplantı Salonu´nda düzenlenen ödül dağıtım töreninde konuşan Başkan Sarı, çocuklara tatilde bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.
Öğrencilerden okumalarının yanı sıra sanata, spora yönelmelerini öneren Sarı, çocuklarımızın yeteneklerini ortaya çıkaracak ve bu yetenekleri üst düzeyde geliştirmelerine fırsat verecek, buna teşvik edecek eğitim imkanı ve ortamının olması ve onların bundan yararlanabilmeleri gerektiğini dile getirdi. 

Çocuklarının sevincine ortak olmak için çok sayıda öğrenci velisi törende yerini alırken, dereceye giren öğrencilerin sevinçleri gözlerinden okunuyordu.
İşte! Dereceye giren öğrenciler:
İlkokul: Atatürk İlkokulu Halil Çınar Aydın, İstiklal İlkokulu Elanur Uz, Halitpaşa İlkokulu Sahra Sevim, Ocaklar İlkokulu İlayda Traş, Karşıyaka İlkokulu Soner Bölükbaş, Çakıl İlkokulu Hasan Karakaşoğlu, Ballıpınar İlkokulu Kadir Seymen İnce, Çayağazı İlkokulu Ceylin Lafçı, Kestanelik İlkokulu Şeval Arslan, Tatlısu İlkokulu Sabriha Balaban.
Ortaokul: 18 Eylül Ortaokulu Aslınur Gerçel, Muzaffer Gürer Ortaokulu Umut Nar, Nerime Yüksel Ortaokulu Alperen Sarı, Karşıyaka Ortaokulu Esma Yıldız, Ocaklar Ortaokulu Polat Korkmaz, Recep Ahmet Mercan Ortaokulu Zeynep Kır, Ahmet Vehbi Çıkrıkçıoğlu Ortaokulu Mehmet Emir Kan.
Lise: Erdek Anadolu Lisesi Ayşe Ercan, Ahmet Vehbi Çıkrıkçıoğlu Anadolu Lisesi Fatma Karaman, Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ahmet Turgut, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ezgi Çalışkan, Karşıyaka Çok Programlı Anadolu Lisesi Kardelen Öztürk.
TEOG İlçe Birincisi: Selin Sarıcak.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı