Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Sarı, Zeytinliada´yı bakanlarla görüşecek

Sarı, Zeytinliada´yı bakanlarla görüşecek

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, yeni hükümetin kurulmasının ardından, Zeytinliada´nın işletmeye açılması konusunu başta Maliye Bakanı olmak üzere ilgili bakanlarla yeniden görüşeceğini açıkladı.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, yeni hükümetin kurulmasının ardından, Zeytinliada´nın işletmeye açılması konusunu başta Maliye Bakanı olmak üzere ilgili bakanlarla yeniden görüşeceğini açıkladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı´nın, ören yerlerini TURSAB aracılığıyla işlettiğini belirten Sarı, ?Ancak öğrendiğimize göre yıllık ziyaretçi sayısı 100 binin altında bulunan ören yerlerini TURSAB işletmiyormuş. Bu durumda Zeytinliada´yı, belediyemizin işletmesi gündeme gelebilir? dedi.
Apostol hakkında da bilgi veren Sarı, ?Burası perişan durumda ve sürekli yağmalanıyor. Buraya öncelikle bir müstecir bulmalıyız. Sonra bölgeyi yeniden düzenlemek istiyoruz? diye konuştu. Sarı, ilçe merkezinden öğretmenevine dek olan bölgeyi de yeniden düzenlemeyi planladıklarını, bu bölgeye kafe ve restoranlar ile hediyelik eşya dükkanları ve otel yapmayı düşündüklerini açıkladı.
Haber :?Önder Balıkçı



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false