Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Sarı partilileri ile kucaklaştı

Sarı partilileri ile kucaklaştı

30 Mart'ta yapılan seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağını 64 yıl sonra zirveye taşıyan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, hafta sonu partilileri ile bir araya geldi.

30 Mart'ta yapılan seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağını 64 yıl sonra zirveye taşıyan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, hafta sonu partilileri ile bir araya geldi.
CHP Erdek İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen teşekkür buluşmasında, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal, CHP Erdek Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili hazır bulundu.
CHP İlçe Başkanı Metin Uysal yaptığı konuşmada, CHP Bayrağını 64 yıl sonra belediyenin gönderine çekmeyi başaran Başkan Sarı'ya başarılarının devamını dileyip, desteklerinin devam edeceğini belirtti. 
İlçe başkanı Uysal'dan sonra söz alan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, parti seçmenlerine teşekkür edip helallik istedi.  
Yakaladıkları başarıda en büyük payın kendisine sunulan sevgi selinin sahipleri olduğunu kaydeden Sarı, seçmenlerinden tebrik ziyaretleri için süre istedi.
Sarı, konuşmasını şöyle sürdürdü: Seçim sürecinde ben daha az yoruluyordum. 30 Mart sabahından beri gecede iki saat uyku uyuyamıyorum. Önümüzde bir kurumsallaşma süreci, mevcut hali toparlama gibi süreçler var. Onun için bana 15 gün bir kredi verin tebrik ziyaretleri için.” dedi.
İstihdam ile ilgili bir sorunlarının olmadığını belirten Sarı, memur olmak isteyen arkadaşların memur sınavlarına hazırlık yapmalarını istedi.
161 kişilik memur kadrolarının olacağını açıklayan Sarı Mevcut yasa ile 166 adet memur kadromuz olacak. Şu anda 51'i dolu. Üniversite bitirmiş olan memur olma kabiliyetindeki arkadaşlarımızı sözleşmeli olarak zaten hemen başlatacağız. Ancak sizden bir hafta daha süre istiyoruz. Memur olmak isteyen tüm kardeşlerimiz şimdi biz sözleşmeli işçi statüde bile işe başlatsak dahi memur olma sınavlarına hazırlanıp girsinler” diye konuştu.
127 trilyon borç ile belediyeyi teslim aldıklarını yineleyen Sarı, Ancak biz bunu bahane olarak öne sürmeyeceğiz. Vermiş olduğumuz sözleri aşama aşama yerine getireceğiz. Şimdi sizlerden bir kere daha helallik istiyoruz. Hepiniz hakkınızı helal edin” diyerek sözlerine son verdi.
Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli