Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Sarı´dan başarılı öğrencilere altın

Sarı´dan başarılı öğrencilere altın

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, karnelerini alarak okullarını birinci olarak bitiren öğrencileri ödüllendirdi.

 

/resimler/2015-6/13/1850152359711.jpg


Erdek Belediyesi Toplantı Salonunda başarılı öğrencileri konuk eden Başkan Sarı, okullarında başarı sağlayan 25 öğrenciye küçük altın hediye etti.
İlçe merkezi ve tüm kırsal mahallelerimizde okullarında derece sağlayan öğrencilere ödül veren Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, öğrencilere yaptığı kısa konuşmasında şunları kaydetti: 

"Öncelikle sizleri ve ailelerinizi tebrik ediyorum. Hepiniz okullarınızda birinci oldunuz. Bizlerde bu sene sizlerin bu başarısının devamlılığını sağlamak ve sizleri motive etmek amacıyla, sizlere ödül vermek istedik. Benimde üç çocuğum var ancak ben hiçbir çocuğumun böyle bir gününe tanıklık edemedim. Hep onlarla anneanneleri ilgilendi. Kendi çocuklarımızı uzaktan takip ettik. Ben Erdek Belediye Başkanı olarak sürekli sizlerin başarılarıyla gurur duydum. Erdekli öğrencilerin başarılarıyla gururlandım. Ancak şunu da söylemeliyim ki benim çocuklarım sizler kadar başarılı değil. Ancak siz en az benim kadar başarılı olun isterim. Çünkü bende ilkokul, lise ve üniversiteyi hep okul birincisi olarak bitirdim. İnşallah dilerim ki sizlerde bu başarınızı devam ettirirsiniz."
Konuşmasının ardından 25 öğrenciye teker teker altınlarını hediye eden Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, daha sonra öğrencilerle birlikte toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirerek anıyı ölümsüzleştirdi.



Anahtar Kelimeler:
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false