Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Sarı´dan başarılı sporculara ödül

Sarı´dan başarılı sporculara ödül

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, sezonu başarıyla tamamlayan sporcuları unutmadı.

 

/resimler/2015-6/13/1833292340002.jpg

Erdek Belediye Başkanı ve Erdekspor Kulübü Başkanı Hüseyin Sarı, Erdekspor bünyesinde açılan branşlar da sezonu başarıyla tamamlayan sporcular için kupa töreni düzenledi.
Erdek 18 Eylül Stadyumunda gerçekleşen kupa törenine Erdek Belediyesi meclis üyeleri, Erdekspor´un amatör branşlar sporcuları, eğitimciler ve veliler katıldı.
Erdek Belediye Başkanı ve Erdekspor Kulübü Başkanı Hüseyin Sarı, kupa töreninde yaptığı konuşmada başarılı sporcuları tebrik ederken, "Tüm çocuklar bizlerin geleceğidir. Ancak biz veliler olarak, Türkiye´deki eğitim sisteminin getirisi olarak, çocuklarımızı asosyal yapmaya çalışıyoruz. Dersleri güzel olsun da sosyal hayatı olsa da olur olmasa da olur diyoruz, ancak bu yanlış bir düşünce. İşte biz Erdek Belediyesi olarak, belediyelerce spora verilebilecek ayni ve nakdi yardımlar yasası kapsamında elimizden geldiğince Erdekspor´a destek olmaya çalışıyoruz. Erdekspor bünyesinde açılan 7 branşda 300 Erdek´li öğrencimizi eğitmeye karar verdik. Ben bunu daha önceki dönemimde de yapıyordum. Ben şuna inanıyorum ki spora harcanan para boşa harcanmış para değildir. Şov için değil ancak bugün bir motivasyon amacıyla böyle bir tören düzenlemeye karar verdik.? dedi.
Erdek´te yaşayıp, elini taşın altına sokan tüm kahraman beden eğitimi öğretmenlerine teşekkür eden Sarı, ?Bu yıl bir başlangıç yaptık ve daha sonraki senelerde çok daha ciddi başarılar elde edeceğimize inancım sonsuz." diye konuştu.
Başkan Sarı konuşmasının ardından Balıkesir genelinde Erdekspor adına yarışarak jimnastik branşında il üçüncüsü, masa tenisi branşında il birincisi olan sporculara kupalarını takdim etti. 



Anahtar Kelimeler:
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı