Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Sarı´dan Kılıçdaroğlu´na veryansın

Sarı´dan Kılıçdaroğlu´na veryansın

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, sosyal medya hesabından, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nu ağır bir dille eleştirdi. Sarı´nın, mesajı şöyle:

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, sosyal medya hesabından, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nu ağır bir dille eleştirdi.
Sarı´nın, mesajı şöyle:
?22 Mayıs 2010 tarihinden bu yana, genel başkanlığınızda girdiğiniz tüm seçimlerden yenik çıktık. Ama siz, her seferinde başarısızlığı inkar edip koltuğa yapıştınız. ?Demokrasi için mücadele ediyoruz´ diyorsunuz. Önseçimle gelen milletvekillerini, kendi özgül ağırlıkları gereği sizi eleştirmeleri nedeniyle liste dışı bırakıyorsunuz. Demokratik olarak hakkını arayanlara KOLTUK SEVDALISI diyorsunuz. Siz ise koltuğa yapıştınız, başarısızlığa rağmen bırakmıyorsunuz. Koltuk sevdalısı kim? Halkından aldığı % 54 oy oranı ile seçilmiş bir belediye başkanı olarak ilçemde ön seçim kararı almadığınız takdirde bir daha TEK ADAM ANLAYIŞI İLE YÖNETTİĞİNİZ, HALKTAN UZAKLAŞTIRDIĞINIZ partinizin adayı olmayacağım. Bana bu koltuğu siz vermediniz. Ben, sizden önce de iki dönem belediye başkanı seçildim. 1989-2009 yılları arasında meclis üyeniz olmayan ilçemde, 1950´den beri alamadığınız belediye başkanlığını 64 yıl sonra benim örgütü kucaklamam ve örgütle verdiğim emeklerimle kazandınız.
ŞİMDİ BİZ KOLTUK SEVDALISI!
SİZ, HEP KAYBEDEN AMA KOLTUĞU BIRAKMAYAN DEMOKRASİ KAHRAMANI!?
Haber : Önder Balıkçı



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli