Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Sarı´dan öğrencilere tablet bilgisayar

Sarı´dan öğrencilere tablet bilgisayar

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, bu yıl da geleneği bozmayarak, ilkokul üçüncü sınıftan dördüncü sınıfa geçen öğrencilere tablet bilgisayar armağan etti.

Sarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da Erdek merkez ve Kapıdağ mahallelerinde eğitim-öğretim veren ilkokulların üçüncü sınıf öğrencilerine tablet bilgisayar dağıtımında bulundu.
Okulların kapanmasına az bir zaman kala dağıtılan tablet bilgisayarlar çocukların yüzlerini güldüren güzel bir karne armağanı oldu.
Başkan Sarı, Erdek Merkez Atatürk İlkokulu, Halitpaşa İlkokulu, İstiklal İlkokulu ile Ocaklar İlkokulu, Karşıyaka İlkokulu, Çakıl İlkokulu, Tatlısu İlkokulu, Kestanelik İlkokulu ve Çayağzı İlkokulu´nda eğitim öğretim gören üçüncü sınıf öğrencilerine tablet bilgisayarlarını verdi.
Tatlısu Mahallesi´nde eğitim veren Tatlısu İlkokulu´na tablet dağıtımı için giden Başkan Sarı´yı, okulun minik öğrencileri Türk bayrakları, ?hoş geldiniz´ yazılı pankartlar ve çeşitli dans gösterileri ile karşıladı.
Belediye Başkanının tablet bilgisayar dağıtımı için gittiği okullara, CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal, Erdek Belediye Meclisi´nin CHP´li üyeleri Nimet Kalafat, İbrahim Beyoğlu, M. Ali Tetik, Hasan Yapakçı, Canan Kırdar ve Şükrü Talaş eşlik etti.

Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli