Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Sarı´dan sert açıklama

Sarı´dan sert açıklama

?Erdek caddesi, ?Dingo´nun Ahırı´ değil!?

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, AKP´li Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ceyhun Mırız tarafından ilçenin Havuzlu Meydan bölgesine kurulan giyisi dezenfektan istasyonunu kaldırmasıyla ilgili olarak, ?Burası Dingo´nun ahırı değil. Kafasına her esen kişi, belediyeye sormadan ilçeye zaten yararı olup olmadığı belirsiz şeyler koyamaz? dedi.
Bu konuda vatandaşlardan da şikayetler geldiğine dikkati çeken Sarı, şunları söyledi:
?Bu kişi, eğer çok parası varsa söz konusu cihazını Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne bağışlasın, onlar değerlendirsin. Ya da isterse Erdek Belediyesi´ne versin, biz de inceletip sağlığa yararlı bulursak kendisine teşekkür edelim. Yararlı olup olmadığı tartışmalı olan bir şeyi, Erdek Belediyesi´nden habersiz olarak ilçenin bir yerine koyamazsınız. Burası kamuya ait olan Erdek´in bir caddesi, söz konusu kişinin hayvanat bahçesi değil!?
Haber : Önder Balıkçı



mehmet tığlı
18.04.2020 18:33:59
bu zihniyetinizi değiştirmeyi denemeniz için ne yapmamız lazım her hayırlı işe illaki karşı taraf yaptı diye karşı çıkmanızdan bıktık usandık ama siz vazgeçemediniz çok yazık kötü mü yapmış dilerim ihtiyacınız olmaz o istasyona mimar olmuşsunuz ama boşa olmuşsunuz sizin yaptığınız binalara da güven olmaz bu kafayla

Anahtar Kelimeler: Sarı sert açıklama
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı