Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Sarı´dan telekonferans ile toplantı

Sarı´dan telekonferans ile toplantı

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, ilçe başkanlarıyla toplantısını telekonferans yoluyla yaptı

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, ilçe başkanlarıyla toplantısını telekonferans yoluyla yaptı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, partisinin ilçe başkanlarıyla aylık toplantısını telekonferans yoluyla yaptı.
Toplantıda alınan kararlar şöyle açıklandı:
? Şehrimizde Koronavirüs (Cavid 19) nedeniyle tespit edilen vaka sayısının, hastaneye yatırılan, yoğun bakımda olan, evinde karantina için yönlendirilen hastalarımızın, yaşamlarını yitiren vatandaşlarımızın sayılarının yetkililerce ilçe ilçe, şeffaf bir şekilde açıklanmasının halkımızda bu salgın konusunda daha fazla hassasiyet yaratacağı sonucuna varıldı.
? Daha çok kişiye test yapılması çok önemli. Bu nedenle tespit edilen hastaların isimlerinin paylaşılması, bu hastalar ile temas kuran kişilerin tespit edilmesi ve test yapılması, hastalığın daha fazla yayılmasını önlemek adına daha doğru bir yöntem olacaktır.
? Evde kalma çağrısına halkımız tarafından daha etkin bir şekilde uyum sağlanması için gerekli gerekli çağrıların daha yoğun bir şekilde devam etmesi gerektiği değerlendirildi.
? Kişisel önlemler konusunda(el yıkama, sosyal mesafe) bilinçlendirme çalışmalarına destek olunması, bununla ilgili çağrılara devam edilmesi kararlaştırıldı.
? Salgın nedeniyle zor durumda olan işçimizin, esnafımızın, çiftçimizin, işsiz kalan vatandaşlarımızın ekonomik sorunlarına çözüm olabilmek adına iktidara çağrıda bulunmak, gerekli desteklerin artırılması ve yaşanılan sıkıntıya çözüm olacak önerilerin hazırlanması kararına varıldı.
? Salgına karşı alınacak en önemli önlem, bulaşma riskinin önlenmesi olduğu, bunun için sokağa çıkma konusunda yetkililere karar alma yönünde çağrıda bulunmak.
? Sokağa çıkamayan büyüklerimize destek olan genç arkadaşlarımızın kişisel hijyen konusunda dikkat etmeleri gerek önlemler hakkında eğitimlerin verilmesi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Sarı telekonferans toplantı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli