Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Sarı´dan yazlıkçılara çağrı:

Sarı´dan yazlıkçılara çağrı:

?İkametgahlarınızı Erdek´e alın?

Geçtiğimiz günlerde Erdek Belediyesi´nde muhtarlarla yaptığı toplantıda ?Erdek´in nüfusu en az 50 bin bir olmalı? konusunda destek isteyen başkan Sarı´ya, ilk destek Zeytinli Mahallesi muhtarı Ali Aydın´dan geldi.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın ile birlikte Halk Bankası villalarındaki site sakinleri ile görüştü.
Toplantıya site sakinlerinin yanı sıra bölgede bulunan diğer yazlıkçılar da katıldı. Site sakinleri ile düşünce alışverişinde bulunan başkan Sarı, Erdek nüfusunun artabilmesi amacıyla yazlıkçı konumundaki herkesin ikametgahını ilçeye aldırmasını istedi. 

Toplantıda konuşan Başkan Sarı, "İller Bankası´ndan alacağımız para nüfusa oranla veriliyor. Bu nedenle ilçemizin daha çok gelir elde edebilmesi için yaz tatillerini ilçemizde geçiren site sakinlerinin ikamet adreslerini Erdek´e almalarını rica ediyorum. Böylelikle nüfusumuzun 50 binin üzerinde olması durumunda daha geniş bir kadro ile kaliteli hizmet alacağımıza inanıyorum? dedi.
Diğer yandan site sakinleri, yollarının tozdan geçilmediğini, asfalt yapılması gerektiğini, ayrıca Kastri´deki imar sorunun bir an önce çözülmesini beklediklerini dile getirdiler.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Sarı yazlıkçılara çağrı
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli