Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Sarı’dan video konferans

Sarı’dan video konferans

“Gönüllü Okulu Eğitim Modülü Çevre Sorunlarına Farklı Bakış Eğitimi”, 26 Kasım 2021 Cuma günü, saat 21.00-23.00 arasında gerçekleştirilecek.

 “Gönüllü Okulu Eğitim Modülü Çevre Sorunlarına Farklı Bakış Eğitimi”, 26 Kasım 2021 Cuma günü, saat 21.00-23.00 arasında gerçekleştirilecek.
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı’nın yönetiminde yapılacak eğitim, ekolojik sorunlar ve bunlara yaklaşımlar, müsilaj sorunu, bütünsel yaklaşım, ekolojik kavramlar, çevre sorunlarında amaç, nasıl çalışılması gerektiği ve daha fazlası, çevrim içi zoom video konferansı şeklinde olacak.
Katılımcıların 39 TL(KDV) program ücreti vereceği konferans için son başvuru tarihi konusunda yapılan açıklamada, “Kontenjan dolduğunda form kapatılacaktır” denildi.
Başvuru linkinin ise “https//bit.ly/3kkoocJs” olduğu açıklandı.
MUSTAFA SARI KİMDİR
Akademik yaşamına 1992 yılında, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak başlayan Mustafa Sarı, doktora tezi olarak başladığı “İnci Kefali” çalışmalarını 2016 yılına kadar kesintisiz sürdürdü. Van Gölü İnci Kefali’nin korunarak kullanılmasını sağlamak, sürdürülebilir balıkçılık yönetimine ulaşmak için farklı yöntemler geliştirdi ve uyguladı. Doğa Gözcüleri Derneği’nin kuruluşunda yer alarak, uzun süre yönetim kurulu başkanlığını yaptı. Çalışmaları sonucunda, 2013 yılında ASHOKA üyesi oldu.
Erns&Young, Sawab Vkfı ve Milliyet Gazetesi tarafından, 2007’de “Yılın Sosyal Girişimcisi” seçildi. Üniversitede ana bilim dalı başkanlığından, dekanlığa kadar farklı kademelerde yöneticilik yaptı. Ekoloji, balıkçılık yönetimi ve sosyal girişimcilik gibi dersler verdi.
“Umut Işığı Sosyal Girişimcilik ve Vazgeçme-İnci Kefali Peşinde Bir Değişim Yolculuğu kitapları başta olmak üzere 120 civarında akademik yayını bulunan Prof. Dr. Mustafa Sarı, halen Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Denizcilik Fakültesi Dekanı olarak görev yapıyor.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: video konferans
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı