Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Sarı´yı yargılayan hakim davadan çekildi

Sarı´yı yargılayan hakim davadan çekildi

?TRT´de işlem tamam? yazılı paylaşımı nedeniyle hakkında açılan davanın görüşmelerine Erdek Sulh Ceza Hakimliği´nde devam edildi.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´nın, başarısız darbe girişiminin olduğu gece, sosyal medya hesabından yaptığı ?TRT´de işlem tamam? yazılı paylaşımı nedeniyle hakkında açılan davanın görüşmelerine Erdek Sulh Ceza Hakimliği´nde devam edildi. Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´nın Sulh Ceza Hakimliği hakkında karşı dava açmasından dolayı hakim davadan çekildi.
Sarı ?TRT´de işlem tamam? demişti
Hatırlanacağı üzere, Erdek Belediye Başkanı Sarı, 15 Temmuz akşamı sosyal medya hesabından ?TRT´de işlem tamam? paylaşımını yapmıştı. H.Ş´nin suç duyurusu üzerine Hüseyin Sarı, savcılığa çağrılmıştı.
Sarı, savcıya verdiği ifadesinde ?Benim kişiliğimi bilen herkes böyle bir durumu desteklemeyeceğimi bilir. Ben o paylaşımı TRT´nin yayınına olumsuz yönde bir müdahale olduğu ve zorla yayın yaptırıldığı için yazdım. Asla böyle bir teşebbüsü desteklemedim? demişti. Sarı, ifadesinin ardından adlı kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli