Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Savaştepe’de dopdolu Ramazan programı gerçekleşiyor

Savaştepe’de dopdolu Ramazan programı gerçekleşiyor

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Savaştepe düzenlenen Ramazan Programı’nda esnaftan, sokaktaki çocuğa kadar herkesin yüreğine dokundu. İftar öncesi ve sonrası düzenlenen programlara katılan vatandaşlar...

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Savaştepe düzenlenen Ramazan Programı’nda esnaftan, sokaktaki çocuğa kadar herkesin yüreğine dokundu. İftar öncesi ve sonrası düzenlenen programlara katılan vatandaşlar, “Çocuklar çocukluğunu yaşadı bizler de yıllar önce göremediğimiz çocukluğumuzu yaşadık” açıklamasında bulundu. 
Ramazan'ın maneviyatını ve bereketini paylaşmak, paylaştıkça çoğaltmak için başlattığı ilçe Ramazan programına Savaştepe’den başlayan Başkan Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek ve Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ile birlikte katıldı. Heyet, AK Parti Savaştepe İlçe Başkanlığı, İlçe Müftülüğü, Sarıbeyler Mahallesi ile Fatih Mahallesi Muhtarlığı’nın yanı sıra, esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi. 
Başkan Yücel Yılmaz ve beraberindeki heyet gün boyu vatandaşları ziyaret edip sorunlarını dinlerken Büyükşehir Belediyesi ekipleri de ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak kolisi desteğinde bulunurken yaklaşık 3 bin kişilik sıcak yemek dağıtımı yapıldı. 
Etkinlikler, belirlenen program dahilinde her ilçede gerçekleştirilecek.  
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı