Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Saz üstad adayları seyircileri büyüledi

Saz üstad adayları seyircileri büyüledi

Balıkesir Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün 2013 yılı faaliyet programında yer alan, Türk Halk Müziği Çalgılarla Toplu İcra grup birincilerinin yarışmaları, 1 - 2 Haziran tarihleri arasında Kocaelinin ev sahipliğinde ger

Balıkesir Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü`nün 2013 yılı faaliyet programında yer alan, Türk Halk Müziği Çalgılarla Toplu İcra grup birincilerinin yarışmaları, 1 - 2 Haziran tarihleri arasında Kocaeli`nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 
Daha önce İzmir`deki yarışmada grup birincisi olan Balıkesir saz ekibi, Türkiye Finalinde ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştı.
İlk kez bir Türkiye Finali gören ekibimiz bu yarışma sayesinde tecrübe kazanarak gelecek günler için umut verdi. 
Balıkesir Gençlik Merkezi Şube Müdürü Alirıza Çalışkan başkanlığında ve Emekli Müzik Öğretmeni Raif Olgaç`ın ekip sorumlusu olarak gittikleri yarışmada dereceye girme mücadelesi veren müzisyen ekibimiz, 9 ekip içerisinden ilk üç dereceye girememiş olmasına rağmen aldığı 89.55 puanla ve heyecanları ile izleyenler tarafından gelecek vaat eden ekip görüntüsü verdi.
Turnuva sonrası Balıkesir`e gelen saz ekibi, Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan`ı makamında ziyaret ederken, çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli