Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

“Seçimde çok etkileyici bir sonuç alacağız”

“Seçimde çok etkileyici bir sonuç alacağız”

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ Bandırma’daydı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Bandırma’ya geldi. Özdağ, Bandırma’da düzenlediği basın toplantısında, “Türkiye’yi ilçe ilçe geziyoruz. Bu kapsamda Bandırma’ya da geldim. Balıkesir ve Edremit’e de gittikten sonra İzmir’de seçim çalışması yapacağız. 31 Mart seçiminde çok etkileyici bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Gittiğimiz her yerde özellikle gençlerimiz olmak üzere vatandaşlarımızdan büyük ilgi görüyoruz. Siyasi iktidar, görüldüğü kadarıyla seçimden sonra ilk 3 maddesi de dahil olmak üzere Anayasa’yı değiştirmeye çalışacak. Bu değişiklik yapılmak istenirse buna en sert tepkiyi biz göstereceğiz” dedi.

Özdağ, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Bu benim son seçimim, final seçimim’ açıklaması yaptı. Bu açıklamayı nasıl değerlendiriyorsunuz?” şeklindeki sorusunu şöyle yanıtladı:

“Tayyip Erdoğan, böyle bir açıklamayı daha önce de yapmıştı. Ancak böyle bir açıklamayı daha önce de yapmıştı. Kaldı ki daha sonra bu partinin bazı yetkilileri, ‘Eğer TBMM seçim kararı alırsa Tayyip Bey yeniden aday olabilir’ dediler. Anayasa Mahkemesi kararlarını bile tanımayan Tayyip Bey, şimdi yasa ve yönetmelikler gereği son seçimi olduğunu söylüyor. Bu söylemi sandıkta beklediği karşılığı bulmaz, sonucu değiştirmez.”

ÖNDER BALIKÇI



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı