Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Seçmen listeleri muhtarlıklarda askıya çıktı

Seçmen listeleri muhtarlıklarda askıya çıktı

Atatürk Mahallesi Muhtarı İbrahim Kaba, seçmen listelerinin askıya çıktığını açıkladı. 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için seçmen listeleri muhtarlıklara geldi. Seçmen listeleri 14 Mart Cumartesi günü askıya çıktı.

Atatürk Mahallesi Muhtarı İbrahim Kaba, seçmen listelerinin askıya çıktığını açıkladı.
25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için seçmen listeleri muhtarlıklara geldi. Seçmen listeleri 14 Mart Cumartesi günü askıya çıktı.

7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri nedeniyle, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Adres Kayıt sisteminden alınarak “Muhtarlık Bölgesi Askı Listesi” haline getirilen seçmen listeleri muhtarlara verildi. 14 Mart Cumartesi günü saat 08.00’den itibaren askıya çıkarılan listeler 27 Mart 2015 Cuma günü saat 17.00’a kadar askıda kalacak.
Kaba: “Seçmenler dikkat!”
Atatürk Mahallesi Muhtarı İbrahim Kaba, askıya çıkarılan seçmen listeleri hakkında şu bilgileri verdi: “Seçmenler isimlerini mahalle mahalle değil, soyadı harf sıralamasına göre bulabilecek. Ayrıca muhtarlıklar vatandaşların yararlanabilmesi için hafta sonu da açık kalacak. Seçmenlerin listeleri inceleyerek adres bilgilerini kontrol etmeleri ve itirazlarını Erdek İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na yapmaları gerekiyor. Adres bilgilerinde herhangi bir değişiklik veya yeni kayıt yaptırmak isteyen vatandaşların ise ilgili nüfus müdürlüklerine bizzat müracaat ederek kayıtlarını yaptırmaları ve diğer konulardaki itirazlarını da İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına iletecekler.”
Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli