Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Şehit anneleri yılın anneliğine layık görüldüler

Şehit anneleri yılın anneliğine layık görüldüler

CHP Edremit İlçe Kadın Kolları, Anneler Günü´nde etkinlik düzenleyerek Edremit´teki anneler ile buluştu.

Geçtiğimiz ay Doğu´da yapılan operasyonlarda şehit düşen Edremitli Özcan Mutlu ve Aycan Özdil´in anneleri, CHP Edremit Örgütü Kadın Kolları tarafından ?Yılın Annesi? seçildiler.
CHP Edremit İlçe Kadın Kolları tarafından Anneler Günü dolayısıyla Akçay Mahallesi´nde ki Ed-Bel Sosyal Tesisleri´nde etkinlik düzenlendi. Etkinlikte günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan CHP Edremit İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Toplamaoğlu, ?Sevgi, sabır, fedakarlık ve güzellik anne demektir. Bu önemli günde hayatımızın vazgeçilmezi annelerimiz arasından ?Yılın Annesi´ni seçmeye karar verdik. Öncelikle bir anne olarak acısını paylaştığım geçtiğimiz ay şehit düşen Aycan ve Özcan´ın anneleri Serpil Özdil ve Süheyla Mutlu´yu yılın annesi seçtik. Başta, Atatürk´ün annesi Zübeyde Hanım olmak üzere, aramızdan ayrılan annelerimizi rahmetle anıyorum. Tüm Dünya annelerinin gününü kutluyor, barış ve huzur dolu aydınlık günler diliyorum? dedi. Ardından CHP Edremit İlçe Başkanı Yusuf Sel bir konuşma yaparak tüm annelerin Anneler Günü´nü kutladı.
Konuşmaların ardından solist Tuana sahne alarak katılan annelere mini bir konser verdi. Etkinliğe katılan annelere CHP Edremit İlçe Kadın Kolları tarafından günün anısına kupa dağıtıldı.

Heber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli