Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Şehit polisimiz son yolculuğuna uğurlandı

Şehit polisimiz son yolculuğuna uğurlandı

Tunceli´de düşen helikopterde şehit olan polis memuru Ekrem Dereli, Bigadiç ilçesine bağlı Değirmenli kırsal mahallesinde toprağa verildi.

Tunceli´de düşen helikopterde şehit olan polis memuru Ekrem Dereli, Bigadiç ilçesine bağlı Değirmenli kırsal mahallesinde toprağa verildi. Tunceli´de kalktıktan kısa süre sonra düşen helikopterde şehit olan polis memuru Ekrem Dereli memleketi Bigadiç´te toprağa verildi.

Balıkesir´in Bigadiç ilçesine bağlı Değirmenli kırsal mahallesinde gözyaşları şehit Dereli için aktı. İlk olarak şehidin naaşı baba ocağına getirildi. Şehidin yakınları gözyaşlarına boğulurken, şehidin eşi Rebia Türk Bayrağı´na sarılı tabutun yanına sedyede gelebildi. Şehidin oğlu Enes ve kızı Betül ise annesini teselli etmeye çalıştı. Şehidin babası İbrahim Dereli, metanetini korumaya çalışırken, şehidin yakınları evin bahçesinde okunan dualar ile haklarını helal etti.

Şehidin cenaze namazı mahalle meydanında kılınırken, cenazeye Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Garnizon Komutanı Hava Pilot Kemal Turan, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, milletvekilleri ve binlerce vatandaş katıldı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı ile şehidin cenazesi Değirmenli Mezarlığı´na defnedildi.

Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Emniyet Genel Müdürlüğü cenazeye çelenk gönderdi. 

Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli