Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Şehit polis Balıkesirde toprağa verildi

Şehit polis Balıkesirde toprağa verildi

Mardinin Kızıltepe ilçesinde zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu, 3 arkadaşıyla birlikte şehit olan polis memuru, Balıkesirde toprağa verildi.

Mardin`in Kızıltepe ilçesinde zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu, 3 arkadaşıyla birlikte şehit olan polis memuru, Balıkesir`de toprağa verildi.
Polis memuru Mustafa Acar`ın Zağnos Paşa Camii`ndeki cenaze törenine, ailesi ve yakınları ile Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, Belediye Başkanı İsmail Ok, Garnizon ve Okullar Komutanı Tümgeneral Erdal Öztürk, 9. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Kubilay Selçuk, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Gürcan Sercan, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın ile çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Vali Arslan ve beraberindekiler, burada şehit polis memurunun babası Ali Acar`a başsağlığı diledi. Cenaze töreninde güçlükle ayakta duran şehit polisin annesi Şazide Acar ile eşi İlkay Acar`ı ise polisler ve yakınları teselli etti. Şehit polis memuru Mustafa Acar`ın cenazesi, Balıkesir Müftüsü Turgut Açari`nin kıldırdığı namazın ardından Başçeşme Mezarlığı`nda toprağa verildi. Kızıltepe Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğüne ait zırhlı araç, Jandarma Tabur Komutanlığı önünde devrilmiş, kazada 4 polis şehit olmuş, 1 polis de yaralanmıştı.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false