Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Şehitlerimizin isimleri parklara veriliyor

Şehitlerimizin isimleri parklara veriliyor

Bandırma Belediye Meclisi’nde alınan karar ile kent içindeki parklara şehitlerimizin isimleri verilecek.

Bandırma Belediye Meclisi’nde alınan karar ile kent içindeki parklara şehitlerimizin isimleri verilecek. 
Geleceğimiz olan sevgili çocuklarımızın neşe içinde oynayacakları parklar, aziz şehitlerimizin isimlerini taşıyacak. Sevgili çocuklarımız, Bandırmalı kahramanlarımızın isimlerinin gölgesinde, güvenle büyüyecek, yarınlara ulaşacak.  
Vatandaşlarımızdan büyük takdir alan uygulama hakkında, açıklama yapan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun “Meclisimizde aldığımız karar sonrasında hemen uygulamaya geçtik. Bandırmalı şehitlerimizin isimlerini parklarımızda yaşatacağız. Cumhuriyetimizi, milletimizi, vatanımızı kahramanca koruyan ve bu uğurda can veren şehitlerimizi asla unutmayacağız. Vatan savunması uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimize minnettarız. Haklarını asla ödeyemeyiz. Yurdun dört bir yanında olduğu gibi Bandırma’dan da birçok kahraman özgür ve bağımsız bir Türkiye için şehit olmuştur.” dedi.  
Bandırmalı şehitlerimizin isimlerinin verildiği parklar: Şehit J. Uzm. Çvş. Aydın Çetin Parkı, Şehit Komando Er Ayhan Özay Parkı, Şehit J. Astsb. Kd. Çvş. Ender Fatih Yılmaz Parkı, Şehit Teğmen Doğuş Uran Parkı, Şehit Teğmen Erdem Öztürk Parkı, Zabıta Serkan Özgürbüz Parkı 
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı