Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

?Şehrimi Tanıyorum? Projesi Sındırgı ile devam etti

?Şehrimi Tanıyorum? Projesi Sındırgı ile devam etti

AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları tarafından üniversite öğrencilerinin yer aldığı ?Şehrimi Tanıyorum? Projesi Sındırgı İlçesi ile devam etti.

AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları tarafından üniversite öğrencilerinin yer aldığı ?Şehrimi Tanıyorum? Projesi Sındırgı İlçesi ile devam etti.
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından sürdürülen ?Şehrimi Tanıyorum? Projesi kapsamında düzenlenen etkinliğin 2.Durağı Sındırgı İlçesi oldu.
AK Parti Sındırgı İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı´nın ev sahipliğini yaptığı ?Şehrimi Tanıyorum? Projesi etkinliğinde renkli görüntüler yaşandı.
Balıkesir´e yüksek öğrenim görmek için ülkemizin dört bir yanından gelen üniversiteli gençler, proje kapsamında AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Zahit Bayram´ın önderliğinde Sındırgı´nın doğal, tarihi ve kültürel güzelliklerini görme imkanı bulurken, Balıkesir´in binlerce yıllık kültürel mirasına sahip Sındırgı İlçesi´ni yakından tanımış oldular.
Sındırgı ziyareti sonunda kısa bir açıklama yapan AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Zahit Bayram, ?Bizler üniversiteli genç kardeşlerimizi Sındırgı´ya getirerek kültürel, tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde tanıttık. Sındırgı´nın 3000 yıllık tarihine sahip en değerli markası olan Yağcı Bedir halılarını tarihe tanıklık eden el dokuması halılarının çıktığı dokuma tezgahlarını inceledik. Özgün tarihi dokusu, termal tesisleri, yıllara meydan okuyan mimari yapıları, el emeği ürünleri ve en önemlisi sosyal belediyeciliği ile Sındırgı Balıkesir´in incilerinden biri olmaya devam ediyor. ?Şehrimi Tanıyorum? projesine verdiği katkılardan dolayı Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve İlçe Gençlik Kollarımıza teşekkür ediyorum. Bir sonraki durağımızda görüşmek üzere.? dedi. Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli