Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

?Şehzade Mustafa? Erdek´te

?Şehzade Mustafa? Erdek´te

Dizi oyuncusu Ali Han, Erdek´te tatil yapıyor

Televizyon dizilerinde yer alan küçük oyuncusu Ali Han Türkdemir, Erdek´te tatil yapıyor. 7 yaşındaki Türkdemir, ailesiyle birlikte tatilini ?Çuğra? bölgesindeki ?Helin Otel?de geçiriyor.

İstanbul Bakırköy´deki, Saniye Sezgin Elmas İlkokulu´nda okuyup bu yıl ikinci sınıftan üçüncü sınıfa geçen Ali Han, bugüne dek ?Serçe Sarayı?, ?Evlat Kokusu?, ?Muhteşem Yüzyıl Kösem? dizilerinde rol aldı. Hâlen çekimleri süren ?Dolunay? dizisinde oynayan küçük oyuncunun annesi Emine Türkdemir, Balıkesirli, babası İbrahim Türkdemir ise Trabzonlu.

Dizi oyunculuğuna başlamadan önce girdiği bir ajansın hazırladığı reklâm filmlerindeki başarısıyla dikkatleri üzerine çeken küçük oyuncu Ali Han, oyunculuğa, 4,5 yaşında, ?Serçe Sarayı? isimli dizide başladı. Ardından ise  ?Evlat Kokusu? ve ?Şehzade Mustafa?yı canlandırdığı ?Muhteşem Yüzyıl Kösem? dizileri geldi. Hâlen ?Dolunay? dizisinin çekimlerinde rol alan Ali Han, ?En çok zorlandığın dizi hangisi?? sorusunu yanıtlarken, ?Evlat Kokusu?nun ismini verip, ?Bu dizide zorlanıyorum, çünkü, ağlama sahnelerim çok fazla. Rol gereği ağlamak çok zor? dedi.

Ali Han, ?Çocukların oyuncu olmaları konusunda ne düşünüyorsun?? konusunda ise şunları söyledi:

?Oyuncu olmalarını isterim tabii. Ama kimse ?Ben çok yetenekliyim. Çok başarılı olurum´ diye kendisine güvenmesin. Yetenekli bile olsanız, yetmez. Çok çalışmalı ve başarılı olmak için çaba harcamalısınız. Yoksa başarılı olmanız hayâldir.?

Hâlen çekimleri süren ?Dolunay? dizisinin çok eğlenceli olduğunu vurgulayan Ali Han, gelecekte ?İyi ve ahlâklı Hacker? mesleğini seçmek veya iyi bir futbolcu olmak istediğini vurgularken, Beşiktaş´ı tuttuğunu belirtti.

10 gün tatil yapacakları Erdek´teki Helin Otel´i çok sevdiğini belirten küçük oyuncu Ali Han, ?Erdek´ten, İstanbul´daki arkadaşlarıma selâmlarımı gönderiyorum? dedi.

Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Şehzade Mustafa Erdek
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli