Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Şekerbank Kariyer

Şekerbank Kariyer

Şekerbank Türkiyenin en eski ve köklü bankalarından biridir. 1957 yılından bu yana Türkiye çapında pek çok bankacılık işlemlerine imza atan banka son dönemlerde yaptığı büyük personel alımlarıyla da dikkat çekiyor. Özellikle üniversite mezunları ara

Şekerbank Türkiye`nin en eski ve köklü bankalarından biridir. 1957 yılından bu yana Türkiye çapında pek çok bankacılık işlemlerine imza atan banka son dönemlerde yaptığı büyük personel alımlarıyla da dikkat çekiyor. Özellikle üniversite mezunları arasında yaygın bir şekilde Şekerbank iş başvurusu yapılması dile getirilirken çeşitli kademelerde de staj fırsatları yaratılıyor. 

Şekerbank kariyer yönünden Türkiye`de faaliyette bulunan yerli ve yabancı bankalardan çok daha iyi bir konuma sahip. Yükselme ve daha fazla kazanma olanaklarını daima çalışanlarına sunan bankanın 2014 yılı içerisinde de çeşitli pozisyonlara alım yapacağı dile getiriliyor. Şekerbank`ta çalışmak için bu konuda yayın yapan sitelerin uygun pozisyonları ilan etmesini takip etmek yeterli olacaktır. Kısa bir süre içinde yeterli şartları taşıyanların banka nezdindeki gerekli girişimleri sonucunda buraya alındığı bilinmektedir. Şekerbank`ın Tükiye`de bir çok üniversite mezununun hayalindeki yerlerden birisi olduğu göz önüne alınırsa bu tarz sitelerdeki uygun pozisyonları takip etmenin önemi daha iyi anlaşılacaktır. Mevzu bahis her hangi bir bankada çalışmak değil, aksine iyi bir bankada iyi imkanlarla çalışmaktır. 

Diğer iş ilanları için isbasvurusu.biz isimli kariyer sitesini takip edebilirsiniz.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı