Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Sektöründe ‘Devrim’ yarattı!

Sektöründe ‘Devrim’ yarattı!

Devrim’de sezon bitti demeden bitmez…

Erdek'te faaliyet gösteren Devrim Zeytinyağı Fabrikası işletmecisi Devrim Korkmaz, zeytin sezonunun sona ermesine rağmen üretime tam gaz devam ediyor. 

Devrim Zeytinyağı Fabrikası erken hasat zeytinyağı, sabun ve birbirinden özel zeytin çeşitleri ile adeta sektörde devrim yaratıyor. 

Çalışmaları hakkında bilgi veren Devrim Korkmaz, 1 Ekim'de üretime başladıklarını hatırlatarak, bugün itibariyle ara vermeden üretime devam edildiğini açıkladı. 

Erken hasat dönemi olarak değerlendirilen 1 Ekim’de zeytinyağı üretimine başladıklarını belirten Devrim Korkmaz “Erken hasat sadece yeşil zeytin ile yapılan çok özel bir zeytinyağıdır. Adeta şifa kaynağı olduğu gibi tadı da inanılmaz lezzetlidir. Fabrikamızda bugün itibariyle ‘başak’ diye tabir ettiğimiz alt zeytinlerin sıkımını gerçekleştiriyoruz. Bunlardan elde ettiğimiz yağlar acı olduğu için sabun üretimini gerçekleştiriyoruz. Kendi markamızla bunları tüm Türkiye'ye pazarlıyoruz. Diğer yandan yine kuru sele diye nitelendirdiğimiz sıfır tuzdan oluşan sele zeytinimiz de oldukça iddialıyız. Türkiye'nin her yerine kargo ile ürünlerimizi müşterilerimize ulaştırıyoruz. Erdek'in adını bu sektörde tüm Türkiye'de duyurmayı başardık. Devrim Zeytinyağı Fabrikası olarak ürettiğimiz zeytinyağı, zeytin ve sabun gibi ürünlerimizle ilgili müşterilerimizde çok olumlu dönüşler alıyoruz. Bizler işini aşkla, sevgiyle yapan adeta dünyanın en değerli meyvesi olan zeytinden dünyanın en değerli meyve suyunu çıkartıyoruz. Hedefimiz DEVRİM markaları olarak  yurt dışında da ismimizi duyurabilmek. Zeytin sezonunun bitmesine rağmen fabrikamızda Mart ayı sonuna kadar üretimimiz devam edecek." diye konuştu. 

Haber: Tuncay Ertan 

 



Anahtar Kelimeler: Sektöründe ‘Devrim’ yarattı!
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı