Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Sema Kırcı´dan kaza geçiren mültecilere geçmiş olsun ziyareti

Sema Kırcı´dan kaza geçiren mültecilere geçmiş olsun ziyareti

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Bandırma-Çanakkale karayolunun 13. kilometresinde şarampole devrilen ve araçta bulunan Suriye ve Afganistan uyruklu 30 kişi yaralandığı kaza sonrası Bandırma Devlet Hastanesine kaldırılan kazazedeleri ve diğer m

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Bandırma-Çanakkale karayolunun 13. kilometresinde şarampole devrilen ve araçta bulunan Suriye ve Afganistan uyruklu 30 kişi yaralandığı kaza sonrası Bandırma Devlet Hastanesine kaldırılan kazazedeleri ve diğer mültecileri hastanede ziyaret etti.
Bandırma´da meydana gelen trafik kazası sonrası şarampole yuvarlanan araçta sıkışan 3 mültecinin kurtarılarak Bandırma Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Bir mültecinin de hayati tehlikesi göz önüne alınarak Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildiği bildirildi.
Bandırma´da geçirdikleri kazada yaralanan mültecileri hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunan Sema Kırcı, kaza geçiren yolcularla tek tek ilgilenerek çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Kırcı ziyaret çıkışı yaptığı açıklamada ?Biz Mülteci kardeşlerimizi Allah´ın bize bir emaneti olarak gördük. Onlara bir Ensar olarak yaklaştık. Onlar muhacirdir biz Ensarız. Yaralananlar için gereken yardım yapılıyor, Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Biz zor günlerinde mültecilere yardımı sürdüreceğiz bu bizim kardeşlik vazifemiz.? diye konuştu.
Bandırma-Çanakkale karayolunun 13. kilometresinde şarampole devrilen 34 MD 8106 plakalı otobüsün sürücüsü ise halen aranıyor.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli