Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Semt Pazarında Cinayet

Semt Pazarında Cinayet

Dursunbey ilçesinde, 17 yaşındaki O.K., babasının alacağını tahsil etmek için gittiği semt pazarında tartıştığı 41 yaşındaki İhsan Gürtepeyi bıçaklayarak öldürdü.

Dursunbey ilçesinde, 17 yaşındaki O.K., babasının alacağını tahsil etmek için gittiği semt pazarında tartıştığı 41 yaşındaki İhsan Gürtepe`yi bıçaklayarak öldürdü.
Olay geçtiğimiz Cuma günü öğle saatlerinde Pazar da meydana geldi. 17 yaşındaki O.K., babasının alacağını tahsil etmek için gittiği semt pazarında, 41 yaşındaki İhsan Gürtepe ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyüp bıçaklı kavgaya dönüştü. O.K. belinden çıkardığı bıçakla, iddiaya göre, kavun satan Gürtepe`yi boynundan yaralayıp kaçtı. Kanlar içinde yere düşen Gürtepe`ye, o sırada alışveriş yapan Dursunbey İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, müdahaleye başladı. İlçe Emniyet Müdürü Kılıç, telsiz ile olay yerine sağlık ve polis ekiplerini çağırdı.
İhbar üzerine olay yerine gelen acil yardım ekiplerinin yaptığı kontrolünde şahdamarında kesik bulunan Gürtepe`nin öldüğü belirlendi. Vatandaşların verdiği eşkal doğrultusunda arama çalışması başlatıldı. O.K., suç aleti bıçak ile Halhalı Camii yakınlarında gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen O.K.`nin ilk ifadesinde, İhsan Gürtepe`yi babasına olan borcu nedeniyle gözdağı vermek için bıçakladığını söylediği öğrenildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı