Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Sendika temsilcilerinden AK Parti Milletvekiline ziyaret

Sendika temsilcilerinden AK Parti Milletvekiline ziyaret

Balıkesir Büro Memur-Sen ile Enerji Bir-Sen Karesi Şubesi temsilcileri, AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu'nu ziyaret ettiler.

Balıkesir Büro Memur-Sen ile Enerji Bir-Sen Karesi Şubesi temsilcileri, AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu’nu ziyaret ettiler.
Balıkesir Büro Memur-Sen Başkanı Ahmet Gür ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Balıkesir Enerji Birsen Karesi Şubesi Başkanı Mustafa Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Sagay, Ali Zengin, İsmail Demiralp, Mahmut Aydın, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giderek burada AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu ile bir araya geldiler.
Sendika çalışmaları hakkında AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu’na bilgi veren sendika başkanları daha sık bir araya gelmeyi dile getirip, sendikal faaliyetlerde kendilerine destek talebinde bulundular.
Milletvekili Aydınlıoğlu’da, sendika temsilcilerinin her zaman yanlarında olacaklarını ve daha sık istişarede bulunacaklarını kaydedip, nazik ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti.



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı