Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Şenocak´ı üniversite de, otel de kabul etmedi

Şenocak´ı üniversite de, otel de kabul etmedi

Bandırma´ya, Meşale Fikir ve Hareket Derneği? tarafından ?Gençlik ve geleceğimiz? isimli konferans için getirilen İlahiyatçı Dr. İhsan Şenocak, daha önce açıklanan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi salonunda konuşamadı.

Bandırma´ya, Meşale Fikir ve Hareket Derneği? tarafından ?Gençlik ve geleceğimiz? isimli konferans için getirilen İlahiyatçı Dr. İhsan Şenocak, daha önce açıklanan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi salonunda konuşamadı. Üniversite yönetimi, kadınlara yönelik söylemleriyle tanınan ve ?kadınların pantolon giymesi zararlıdır. Bunu yapanlar cehennemde cezalandırılacak? diyen Şenocak´a son anda salon izni vermedi.
Birkaç kişi, üniversite önünde yaptıkları basın açıklamasıyla üniversite yönetiminin, baskılar sonucu konferansın yapılmasına izin vermediğini öne sürerek, konferansın Grand Asya Oteli salonuna alındığını belirtiler. Ancak bu otelin yöneticileri de konferansın salonlarında yapılmasını uygun görmediler. Bunun üzerine konferansın, Tekke Camii´ne alındığı bildirildi.
Bilindiği gibi, CHP Bandırma İlçe Yönetim Kurulu, yazılı bir basın açıklamasıyla Şenocak´ın, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi´nde vereceği konferansa karşı çıkarken, sosyal medyada da bu konferansa tepkiler gösterilmişti.
Haber Merkezi



ahmet yildirim
10.01.2019 02:45:51
belliki keferelerin hoşuna gitmemiş selam olsun sana ey ihsan hoca selam olsun davana

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı