Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Sessiz Çığlık eyleminde ANDIMIZ okundu

Sessiz Çığlık eyleminde ANDIMIZ okundu

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Erdek Şubesi yönetici ve üyelerinin katıldığı Sessiz Çığlık eylemi Atatürk Anıtının bulunduğu Erdek Cumhuriyet Alanında gerçekleştirildi.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Erdek Şubesi yönetici ve üyelerinin katıldığı "Sessiz Çığlık" eylemi Atatürk Anıtının bulunduğu Erdek Cumhuriyet Alanında gerçekleştirildi.
"Sessiz Çığlık" eyleminde bu hafta, AKP Hükümetinin sözde demokrasi paketiyle kaldırdığı Andımız okundu.
Cumhuriyet Alanında düzenlenen eyleme katılanlar, Andımız`ı alanda bulunanlarla birlikte okuyarak başladı. 
Andımız`ın okunmasından sonra "Sessiz Çığlık" eylemine katılanlar bir saat sessizce bekledikten sonra alandan ayrıldılar.
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Erdek Şubesinin desteklediği eyleme katılanlar, `Mustafa Kemal`in Askerleri Asla Boyun Eğmiyor`, `Genelkurmay Başkanları Terör Örgütü Yöneticisi Olamaz`, `Balyoz Kararları Hukuk Katliamıdır`, `Yurtseverler Niye Tutuklu? Suçları Ne?`, `40 Yıl Hizmetin Karşılığı 20 Yıl Hapis`, `Savaşmadan Komutanlarını Esir Veren Tek Ülke Türkiye`, `Ergenekon, Balyoz, Poyrazköy, Askeri Casusluk, Gizli Belge, 28 Şubat TSK`yı İtibarsızlaştırma Davalarıdır`, `Vatan Sana Canım Feda` ve `Ne Mutlu Türküm Diyene` gibi sloganlarının yer aldığı afişleri ellerinde taşıdı.
Cumhuriyet Alanı Atatürk Anıtı önündeki eylem, polis tarafından kamera ile saniye saniye görüntülendi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli