Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Sever, DEVA Partisi´nin büyük kongre tarihini açıkladı

Sever, DEVA Partisi´nin büyük kongre tarihini açıkladı

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, DEVA Partisi´nin 1.Olağan Büyük Kongresi´nin 29 Aralık´ta yapılacağını bildirdi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, DEVA Partisi´nin 1.Olağan Büyük Kongresi´nin 29 Aralık´ta yapılacağını bildirdi.
DEVA Partisi´nin 9 Aralık´ta kurulmasının ardından seçime girme yeterliliği için 41 ilde örgütlenme şartını, 2 ayda 43 ilde kongre yaparak yerine getirdi.
DEVA Partisi 1.Olağan Büyük Kongresi´ni 29 Aralık´ta yapacak. Korona virüs tedbirleri kapsamında gerçekleşecek olan kongreye delegeler, kurucu üyeler ve sınırlı sayıda görevlinin katılımı ile yaklaşık 600 kişinin katılması bekleniyor. 1. Olağan Büyük Kongre´nin ardından parti seçime girme hakkına sahip olurken, henüz kongre yapılmamış illerde seçim sonrası çalışmalar ise devam edecek. 

DEVA Partisi 1. Olağan Büyük Kongresi´nin 29.12.2020 tarihinde Salı günü saat 10.00´da Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu´nda yapılacağını, kongrenin ilk günü toplantı yeter sayısı bulunmazsa, kongrenin 30.12.2020 tarihinde Çarşamba günü aynı yer ve saatte yeter sayı aranmaksızın toplanılmasına karar verildiğini dile getiren DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?29 Aralık Salı günü Saat 10:00´da başlayacak Büyük Kongremize, kongre delegelerimizden oluşan kalabalık bir heyetle Balıkesir adına katılım sağlayacağız. Kongremizi pandemi koşullarından dolayı hafta içi yapıyoruz. 2 ay gibi kısa bir süre içinde Büyük Kongreyi yapacak duruma gelmiş olmamız Türkiye siyaset sahnesinde alışkın olmadığımız bir durum. DEVA Partisi ülkemizin içinde bulunduğu zor günleri hızla atlatabilmesi adına çözüm üretebilen kadroya sahip olan tek siyasi oluşumdur.
Vatandaşlarımızın geleceğe dair olan umutlarını taze ve diri tutmaları için elini taşın altına koyanların yer aldığı bir kitle partisi olarak, yolumuza kimseyi ötekileştirmeden, çatışmacı bir dil kullanmaktan uzak durarak DEVA´m edeceğiz.?
Haber : Tuncay Ertan



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli