Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Sever, 14 Mart Tıp Bayramı için hastaneyi ziyaret etti

Sever, 14 Mart Tıp Bayramı için hastaneyi ziyaret etti

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, beraberinde partisinin yönetim kurulu, kadın kolları ve gençlik kolları ile birlikte 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Cuma günü Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi'ne giderek Hastane Başhekimi Kadın Hastalıkları ve D

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, beraberinde partisinin yönetim kurulu, kadın kolları ve gençlik kolları ile birlikte 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Cuma günü Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi’ne giderek Hastane Başhekimi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Yalçın Düker’i ziyaret etti.
Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi Başhekimi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Yalçın Düker’i makamında ziyaret eden AK Parti heyeti tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutladı.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, hastane başhekiminin makamında yaptığı konuşmada, başta tabiplerimiz olmak üzere, insan sağlığını ve meslek onurunu her şeyin üstünde tutan tüm sağlık çalışanlarının "14 Mart Tıp Bayramı’nı” kutluyor, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.” diye konuştu. 

Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi Başhekimi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Yalçın Düker’de, 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlama nezaketi gösteren AK Parti Erdek İlçe Teşkilatına teşekkür etti.
AK Parti heyetinin Tıp Bayramı kutlaması hastanede çalışan diğer sağlık görevlilerinin tek tek ziyareti ile devam etti. Haber : Mehmet Ertan



  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı