Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Sever, Ankara toplantısını değerlendirdi

Sever, Ankara toplantısını değerlendirdi

DEVA Partisi İlçe Başkanı Murat Sever: “Halkımız bizlere güvensin, kaygıya yer yok az kaldı biraz daha sabır”

DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, partisinin Genel Merkezi tarafından düzenlenen Marmara Bölge İl ve İlçe Toplantısı’na katılmak üzere Ankara’ya gitti. 
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Balıkesir İl Başkanı Kemal Aydemir, İl Teşkilat Başkanı Soner Avcı ve İlçe Başkanları; DEVA Partisi Genel Merkez Teşkilat İşleri Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu Marmara Bölge İl ve İlçe Başkanları Toplantısı’na katılmak üzere 4 Ocak Salı günü Ankara’ya hareket ettiler. 
Eskişehir’de mola veren Balıkesir Heyeti, Eskişehir İl Başkanlığı’na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. İl Başkanı İsmail Haşim Ateş, Balıkesir ekibini karşısında görünce çok mutlu oldu. 
Geçtiğimiz hafta Ankara’da bir araya gelen iki kardeş ilin İl ve İlçe Başkanları tekrar bir araya gelmekten dolayı mutlu olduklarını paylaştı.                                     
Karşılıklı olarak teşkilatlarının çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunan heyetler, bir sonraki buluşmada tekrar bir araya gelmek üzere sözleşti. 
Erken seçim seslerinin iyice yükseldiği bu dönemde, teşkilat çalışmalarını tamamlayarak seçime hazır girmek isteyen DEVA Partisi’nin, Ankara’da düzenlediği toplantıya Genel Merkez Teşkilat İşleri Başkanı Sadullah Ergin Başkanlık etti. 
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın da bir süre iştirak ettiği toplantıda, teşkilatlanma süreçleri, mahalle temsilciliği, il ve ilçe başkan yardımcılıklarının görev etkinlikleri gibi konular ele alındı, üyelik süreçleri değerlendirildi. 100.000 üye sınırı aşan ve hızla üye sayılarını arttıran teşkilatların başarı kriterleri ortaya kondu. 
DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanı Kemal Aydemir’de toplantıda söz aldı. 
DEVA Partisi olarak özellikle son dönemde neredeyse her günlerinin etkinliklere katılarak geçtiğini söyleyen Aydemir, “Tabi bu arada perde arkasında da seçim stratejilerimizi konuşuyor, kurguluyor ve memlekete daha iyi nasıl hizmet edebiliriz onu tartışıyoruz. Memleket yangın yeri, kime dokunsak bin ah işitiyoruz. Vatandaşlarımız güvenlerini kaybetmişler, değişimin şart olduğunu dile getiriyorlar. Artık öyle korku falan da kalmamış açık söyleyeyim, halkımız artık bağıra bağıra eleştiriyor, kaygılarını dile getiriyor. 2022 yılına girerken daha mutsuz ve umutsuz girdik. Zamlar tabiri caizse sağanak gibi yağdı. Kimse merak etmesin. Bizler DEVA Kadroları olarak bu yüzden görevimizin başındayız. Bu yüzden koşturuyor, gecemizi gündüzümüze katarak memleketimizi bir çırpıda bu kabus dolu günlerden kurtaracak projeleri ortaya koyuyoruz. Bu yüzden gövdemizi taşın altına koyuyoruz. Artık pabuç pahalı, yok öyle talanla dolanla memleket yönetme idealleri.” diyerek sözlerine ekledi. 
DEVA Partisi Genel Merkez Teşkilat İşleri Başkanlığı’nın Ankara’da düzenlenen toplantının ardından ilçeye dönen DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ise, gazetemize toplantıyla ilgili görüşlerini paylaştı. 
DEVA Partisi Lideri Ali Babacan ve ekibinin liyakat sahibi olduğunun altını çizen Sever, “Partimizde ne yapması gerektiğini çok iyi bilen işinin ehli kadrolarımız var. Bu yüzden halkımız bizlere güvensin, kaygıya yer yok az kaldı biraz daha sabır istiyoruz. Liderimiz Ali Babacan’ın sık sık söylediği gibi ‘ülkeyi yöneten bu çağdışı zihniyetten kesinlikle kurtulacağız’. Dediğim gibi; Halkımız bizlere güvensin DEVA Partisi geleceğin teminatıdır.’’ diye konuştu. 
Haber: Tuncay Ertan 
 



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false