Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Sever, gençlik kolları seçimine katıldı

Sever, gençlik kolları seçimine katıldı

AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları Kongresine, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever beraberinde AK Parti Erdek Gençlik Kolları olmak üzere Balıkesir'de gerçekleşen kongreye katıldı.

AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları Kongresine, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever beraberinde AK Parti Erdek Gençlik Kolları olmak üzere Balıkesir’de gerçekleşen kongreye katıldı.
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkan Yardımcısı Ersin Özsoy`ın divan başkanlığında yapılan kongrede konuşma yapan AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Marmaralı, ülkede AK Partili olarak geçen 13 yılın asırlara bedel bir 13 yıl olduğunu açıkladı.
AK Parti kadrolarının Kurucu Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde samimi niyetlerle yola çıktığını söyleyen Marmaralı, “AK Partinin milletin efendiliğine değil hizmetkarlığına talip olduğunu yineledi.
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan ile AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Cengiz Sunar’ın yaptıkları konuşmalardan sonra, 600 delegenin katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi`nde Av. Ömer Marmaralı oy birliğiyle yeniden başkan seçildi.
Partisinin Balıkesir’de düzenlenen gençlik kongresi sonrası ilçeye dönen AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, sıcağı sıcağına gazetemize yaptığı açıklamada AK Parti gençliğinin aynı zamanda hareketin merkezinde olduğuna vurgu yaptı.
AK Partili gençleri parti disiplinini göz ardı etmemelerini ve siyasette belirleyici olmalarını arzu ettiğini belirten Sever, “Sevgili gençlerimizin bu şuurla çalışmalarda bulunacaklarından şüphemiz yok. İlçe başkanı olarak her zaman teşkilatımızla, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla beraber olacağımızı ve tek yumruk olarak çalışacağımızı ifade etmek istiyorum. Hayırlısı ile 7 Haziran 2015`de daha yüksek oranda oy almak hedefimiz olacaktır`` şeklinde konuştu.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu