Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Sever´den 23 Nisan Ulusal Egemenlik mesajı

Sever´den 23 Nisan Ulusal Egemenlik mesajı

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, 23 Nisan Ulusal Egemenlik veÇocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, 23 Nisan Ulusal Egemenlik veÇocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
İlçe Başkanı Sever mesajında, ?Milli Mücadelenin karargahı olan Meclisimizin kuruluş yıldönümü olmasının yanında, Ata´mızın bütün dünya çocuklarına armağan ettiği bu önemli günde, demokrasinin ve istişarenin önemini bir kez daha doğru bir şekilde kavramaktayız. Kurucu meclis Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün liderliğindeki İstiklâl Mücadelesinde dönüm noktası olmuş, Milletimiz, egemenliğin kayıtsız şartsız kendisinde olduğu yeni bir devletin ilk adımını atmıştır. Yüce meclisimiz, ülkenin içinde bulunduğu zor ve olumsuz şartlara rağmen milletten aldığı güçle İstiklâl Mücadelesini başarıyla sonuçlandırmış, ezelden beri hür yaşayan milletimizin, ebediyete kadar hür yaşayacağını bütün dünyaya ilan etmiştir.? ifadelerine yer verdi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nın birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz özel bir gün olduğuna vurgu yapan Sever, ?Bugünde bizlere bu cennet vatanı, canları ve kanları pahasına emanet eden atalarımızın emanetlerini nasıl daha iyi koruyarak ve geliştirerek, yarınlara taşıyabileceğimizi konuşmalıyız.? dedi.
Sever, Tarihimizin dönüm noktalarından, Ulusal Egemenliğimizi tescil ettiğimiz, Milli iradenin tecelligahı Meclisimizin kuruluşunun 101. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün Milli Mücadele kahramanlarımızı rahmet ve saygıyla anıyorum.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli