Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Sever'in adaylığı açıklandı

Sever

Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 2024 yerel seçimleri için düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısında Balıkesir’in adaylarını açıkladı.

Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 2024 yerel seçimleri için düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısında Balıkesir’in adaylarını açıkladı. Buna göre DEVA Partisi Erdek kurucu ilçe başkanı olan Murat Sever belediye başkanı adayı olarak açıklandı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde DEVA Partisi Erdek Belediye Başkanlığı’na Murat SEVER, Edremit Belediye Başkanlığı’na Tevfik ÇELİK, Bigadiç Belediye Başkanlığı’na ise Cemal Mehmet NALÇA aday olarak açıklandı.

Seçmenlere DEVA belediyeciliğini büyütmek, onları başka bir belediyeciliğin olduğunu da ikna etmeleri gerektiğini söyleyen Babacan, "Buradan tüm vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. Önümüzdeki yerel seçimler, bu iktidara bir sarı kart göstermenin en önemli fırsatıdır. İşte bu hükümetin icraatlarından memnun değilseniz, onları uyarmak istiyorsanız, gelin yerel seçimlerde hep beraber açıkça sarı kartı gösterelim. Biliyoruz ki iktidar bu kafa ile sonuç üretemeyecek. Üzülerek söylüyorum hiçbir alanda başarı üretemeyecekler. Onun için bu yerel seçimlerde sarı kartı gösterelim ama genel seçimlerde kırmızı kartı hazırlayalım ve genel seçimlerde kırmızı kartı gösterip bu dönemi beraberce sona erdirelim" ifadelerini kullandı.

Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Sever' adaylığı açıklandı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı