Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Sever: Yeni Türkiye'yi zirveye çıkaracağız”

Sever:  Yeni Türkiye

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, seçmenlerimizin bu seçimde de kendine yakışır bir şekilde sandığa giderek eski Türkiye'yi ebediyen sandığa gömeceğini söyledi.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, seçmenlerimizin bu seçimde de kendine yakışır bir şekilde sandığa giderek eski Türkiye'yi ebediyen sandığa gömeceğini söyledi.
Seçimlerde temelini AK Partinin attığı Yeni Türkiye'yi zirveye çıkaracaklarını belirten Sever, 7 Haziran için tüm Kapıdağ Yarımadası halkından AK Parti'ye destek istedi.
Seçime sayılı saatler kala gazetemize konuşan Başkan Sever, AK Parti'nin Türkiye'nin mozaiği olduğunu belirterek, "Mesele kişisel değil, memleket meselesi.

Türkiye ile birlikte bölgemizde büyüsün istiyoruz. Görüşü ne olursun başarının yanında olmamız gerekiyor. Hizmetlerin devamını bölgemiz için istiyoruz." dedi.
Sever: Güçlü temsil için çok sayıda milletvekili”
Kapıdağ Yarımadası halkından 7 Haziran vizesini istediklerini ifade eden Sever, bölgemizin güçlü temsili için çok sayıda milletvekilini AK Parti'nin alması gerektiğine inanıyoruz. Tek talebimiz bölgemiz için hizmetlerin devamını sağlamak." diye konuştu.
Sever: 7 Haziran Pazar günü eski Türkiye sandığa gömülecek”
Türkiye'nin 2002 öncesini de kısaca hatırlatan Sever, "Yokluk, zulüm, ekonomik sıkıntı dönemlerini yaşattılar ama şimdi bakın ülkemiz refah içerisinde ve bu ülkenin kasasında şu anda 135 milyar dolar para var. 7 Haziran 2015 Pazar günü muhalefet partilerinin korkulu rüyası sandık. Seçmenlerimiz bu seçimde de kendine yakışır bir şekilde sandığa giderek eski Türkiye'yi ebediyen sandığa gömecektir. Bu seçim, 'eski Türkiye mi, yoksa yeni Türkiye mi?' kararının verileceği seçimdir. Seçimlerde temelini AK Parti'nin attığı Yeni Türkiye'yi zirveye çıkaracağız." diyerek sözlerine ekledi.
Haber : Mehmet Ertan



Hasan DUTYEMEZ
8.06.2015 10:41:13
Başkan olduğunuz günden bu yana Erdek`te CHP ye kaybettiğiniz ikinci seçim bu istifa etmeyi düşünüyormusunuz sayın başkan

Erdekli Selo
9.06.2015 01:45:44
Sen ve partin kaybettin başkan.kabul et bunu artık.siyaset sana göre değil.çekil kenara

  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli