Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Seyir halindeki motosiklet önünde seyreden motosiklete çarptı

Seyir halindeki motosiklet önünde seyreden motosiklete çarptı

Manyas-Gönen karayolu üzerinde bulunan kırsal Börülceağaç Mahallesi yakınlarında Pazartesi günü saat 01.30 sularında meydana gelen kazada seyir halindeki motosiklet önünde seyreden başka bir motosiklete arkadan çarparken, sürücüler ve yanında bulunan kişi

Manyas-Gönen karayolu üzerinde bulunan kırsal Börülceağaç Mahallesi yakınlarında Pazartesi günü saat 01.30 sularında meydana gelen kazada seyir halindeki motosiklet önünde seyreden başka bir motosiklete arkadan çarparken, sürücüler ve yanında bulunan kişi kazayı hafif şekilde yaralanarak atlattı.
Çift taraflı yaralanmalı kazada Kızıksa nüfusuna kayıtlı Emre Tepe (19) yanında bulunan yine Kızıksa Mahallesi´nden Emin Beratlı (19) tescilsiz motosiklet ile Gönen istikametine seyir halinde iken Börülceağaç Mahallesi´ne geldiklerinde önlerinde seyir halinde olan Erkan Öztemel (46) tescilsiz motosikletine arkadan çarptı. Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine gelen İlçe Jandarma Komutanlığı ve 112 Acil Sağlık ekipleri yaralıları ambulansla Manyas Devlet Hastanesi´ne götürdü. Yaralılar, hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından ileri tetkik ve tedavileri için Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı ve taburcu edildikleri öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli