Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Seyir Tepelerinden eşsiz Bandırma manzarası

Seyir Tepelerinden eşsiz Bandırma manzarası

Bandırma Belediyesi tarafından Levent ve Paşabayır Mahallerinde bulunan tepelerine kazandırılan Seyir Tepeleri eşsiz Bandırma manzarası ile görenleri büyülüyor.

Seyir Tepeleriyle ilgili açıklama yapan Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun “Levent Mahallesine kazandırdığımız, Paşabayır Mahallesi’nde ise yapım çalışmaları devam eden Seyir Tepeleri eşsiz Bandırma manzarasını temiz hava ile buluşturan ilçemizin önemli mekânlarından olacaktır. Burada müthiş bir manzara var. Bandırma Körfezi ve Kapıdağ Yarımadası’nı görebiliyorsunuz. Paşabayır Mahallesinde yapım çalışmaları devam eden Seyir Tepesi projesinde sona gelindi.” dedi. 
Sosyal donatı alanlarıyla da ilgili çalışmaların hızla devam ettiğini dile getiren Başkan Tosun “Malta Deresi Projesi’ni 2023’ün son çeyreğinde hizmete sokmak istiyoruz. Projenin tamamlanmasıyla piknik alanları, amfi tiyatrolar, Midilli gezi ve park alanları, sky parkı, mini spor sahaları, çocuk oyun parkları, bisiklet yolları, ekonomik sistemi olan göletler ve dereler, kafe, restoran ve çay bahçeleriyle Malta Deresi Park ve Yaşam Alanı ilçemizin sembol markalarından biri olacaktır.” dedi.  Haber Merkezi
 



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı