Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Sezgin´den üyelerine teşekkür

Sezgin´den üyelerine teşekkür

BTB Başkanı Halit Sezgin, gıda yardım paketlerine destek veren üyelerine teşekkür etti

BTB Başkanı Halit Sezgin, gıda yardım paketlerine destek veren üyelerine teşekkür etti
Bandırma Ticaret Borsası(BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin, yazılı açıklama yaparak, Ramazan ayı öncesinde dağıtımına başlanan gıda yardım paketlerine katkıda bulunan Borsa üyelerine teşekkür etti.
Sezgin, şu açıklamayı yaptı:
?Mart ayında ortaya çıkan yeni tip Koronavirüs, Covid-19 salgını nedeniyle alınan tedbirler ve uyulması gereken kurallar nedeniyle birçok işyeri ve personeli çalışmalarına ara vermiş, işyerleri ve personellerinin de devletimizin Sosyal Yardımlaşma Vakıfları aracılığıyla mağduriyetleri giderilme yoluna gidilmişti.
Bu süreçte Bandırmamızda, Kaymakamlığımız koordinasyonunda Belediyemiz, Ticaret Odamız, Ticaret Borsamız ve Kızılay Bandırma Şubesi´nin katılımıyla oluşturulan Vefa Destek Grubu´na birçok kurum ve kuruluş destek vermiş ve gıda paketleri oluşturulmuştu. Ramazan ayı öncesinde dağıtımı başlatılan gıda paketlerimizin oluşumuna Borsamız gibi katkısı bulunan Borsamız üyesi; Tiryaki
Agro Gıda San. Tic. A.Ş.Marmara Birlik, Zengin Süt Ür.Gıda.Besicilik Tr.Ür. Dep.Mad.İnş.San. Tic. Ltd.Şti.,Bandırma Has Un Fab.Tic.Ltd.Şti.,Baha Tarımsal Faaliyetler San.Tic A.Ş, Çınar İhtiyaç Maddeleri Dağ.Paz.Tic.San.Ltd.Şti´lerine hayırsever duyarlı ve hatır naz davranışları için Bandırma Ticaret Borsası olarak teşekkürü bir borç biliriz.?
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Sezgin üyelerine teşekkür
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli