Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Sezonun Son Rallisi İsabeylide Yapıldı...

Sezonun Son Rallisi İsabeylide Yapıldı...

Sezonun son rallisi Nazilliye bağlı İsabeyli beldesinde koşuldu. İsabeyli Beldesi-Demirhan Köyü ve Atça Beldesi arasında iki ayrı parkurda 4 kategoride yapılan 89. Yıl Cumhuriyet Rallisinde heyecan sona erdi.

Sezonun son rallisi Nazilli`ye bağlı İsabeyli beldesinde koşuldu. İsabeyli Beldesi-Demirhan Köyü ve Atça Beldesi arasında iki ayrı parkurda 4 kategoride yapılan 89. Yıl Cumhuriyet Rallisinde heyecan sona erdi. İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim ``Super 2000 Punto`` otomobili ile rallide start aldı ve süper kategoride birinci olarak podyuma çıktı.
17 Kasım Cumartesi günü İsabeyli Meydanında saat 15:00`de ilk otomobile verilen  resmi start ile başlayan 89. Yıl Cumhuriyet Rallisi heyecanı Pazar günü geçilen 6 özel etap ile devam etti 18 Kasım Pazar sabahı saat 10:00`dan itibaren direksiyon başına geçen ekipler, Şırlan ve İsabeyli etaplarını üçer kez geçtikten sonra saat 15:30` dan itibaren finiş podyumuna ulaştı.
Ralli heyecanına Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, Atça Belediye Başkanı Mustafa Çınar, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Seydi Salman, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda İsabeyli`li sporsever ortak oldu.
Genel Klasmanda Orçun Nural birinci, Kemal Çetinkaya ikinci, İsmail Cabacı ise üçüncü oldu. Süper grupta Kuvvet Erim-Burak Koçoğlu ikilisi birinciliği, Berkay Hakkı Şavkay-Can Hergüner ikilisi ikinciliği, Mithat Diker-Meltem Mengi ikilisi ise üçüncülüğü elde etti. 
Kategori 1`de Kemal Çetinkaya birinci, İsmail Cabacı ikinci, Rüstem Günay üçüncü, Kategori 2`de Erdal Oral birinci, Göktuğ Tuncay ikinci, Kategori 3`de Orçun Nural birinci olurken 89. yıl Cumhuriyet Rallisinin en iyi kadın pilotu da Yonca Güngör oldu. Bayan Co-Pilot birincisi Meltem Mengi, ikinci ise Funda Oral podyuma çıkan isimler oldu. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli