Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

SGK Müdürü Çalışkan BESOB'u ziyaret etti

SGK Müdürü Çalışkan BESOB

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Ömer Çalışkan BESOB Başkanı Fehmi Erdem'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Ömer Çalışkan BESOB Başkanı Fehmi Erdem'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
SGK Müdürü Çalışkan, BESOB Balıkesir'de her zaman varlığını, işbirliğini hissettiğimiz bir sivil toplum örgütü. Sayın Erdem döneminde de bu karşılıklı dayanışmanın devam edeceğinden kuşkum yok” diye konuştu.
Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlığına seçilen Fehmi Erdem'i makamında ziyaret ederek başarı dileyen SGK İl Müdürü Ömer Çalışkan'a, Müdür Yardımcıları Arslan Kılıç ile Kadir Kaptan eşlik etti.
SGK İl Müdürü Çalışkan Sizin kongrenizdi, yerel seçimlerdi, seçimlerin ardından yoğun ziyaretleriniz oldu bu yüzden biraz ziyaretimiz gecikti, yeni görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.
BESOB Başkanı Fehmi Erdem ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri SGK Müdürü Çalışkan'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
SGK İl Müdürü Ömer Çalışkan BESOB'un yakın ilgisini her zaman hissettiklerini belirterek BESOB Balıkesir'de her zaman varlığını, işbirliğini hissettiğimiz bir sivil toplum örgütü. Sayın Erdem döneminde de bu karşılıklı dayanışmanın devam edeceğinden kuşkum yok” dedi.
SGK'nın hizmet binasının ihalesinin 22 Mayıs'ta TOKİ tarafından yapıldığını ifade eden Müdür Çalışkan, ihalenin olumlu sonuçlanması için beklediklerini kaydetti.
Hizmet binasının proje ihalesinin 2013 Kasım ayında bittiğini belirten Müdür Çalışkan Hangi servisler hangi katta olacak? Vatandaşın yoğun olduğu servisleri zemin kata verdik. Şu anda 6.500 M2 alanda hizmet veriyoruz, yeni bina 12 bin metrekare olacak. Balıkesir'deki inşaatın 20 ayda bitirilmesi hedefleniyor. Bandırma'nın hizmet binası inşaatı başladı. Nisan ayı gibi bitmesi gerekiyordu ancak başka bir binanın giderinin aksaklığından dolayı su baskınına uğradı. İnşallah o sorunlar giderildiğinde Bandırma binamızı da hizmete açacağız. Edremit'in arsa sorunu giderildi. Edremit'teki hizmet binamızın temeli bugün yarın atılabilir” şeklinde konuştu.
Çalışkan, Torba Yasa'nın çıkması halinde başta BESOB olmak üzere yasanın ayrıntılarını kamuoyu ile sık sık paylaşacaklarını kaydetti.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu