Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Şiddet mağduru gelin ve kaynana birlikte eylem yaptı

Şiddet mağduru gelin ve kaynana birlikte eylem yaptı

Uyuşturucu bağımlısı adamın şiddet mağduru annesi ve karısından bıçaklı eylem.

Uyuşturucu bağımlısı adamın şiddet mağduru annesi ve karısından bıçaklı eylem. 
Edremit’te uyuşturucu bağımlısı şahıstan şiddet gördükleri için isyan eden karısı ile annesi ellerine aldıkları ekmek bıçaklarıyla eylem yaptı. 
Kendilerini kesmek ile tehdit eden kadınlar polisin uzun süren ikna çabalarının ardından ellerindeki bıçakları bırakıp eylemlerine son verdi. 
Edinilen bilgiye göre; Edremit ilçesinde uyuşturucu bağımlısı Samet S. (32) isimli kişinin şiddetine maruz kalan annesi Atiye S. (60) ve karısı Hayel S. (30), Cumhuriyet Meydanı'nda seslerini duyurmak için bıçaklı eylem yaptı. Anne Atiye S. elinde bıçak ile “Keseyim mi? Tak etti canıma” diyerek yaşadıkları şiddet sonrası isyanını dile getirdi. Seslerini duyurmak için bıçak ile kendilerini kesme tehdidinde bulunan gelin kaynana polisin ikna çalışmaları sonrasında çıktıkları Atatürk büstünden indirildi. 
Bıçaklı eylem yapan gelin ve kaynananın yakınları “Çocuk kafayı yedi şizofren oldu. Evde 3 aydır işkence var. Sabaha kadar karısını ve annesini dövüyor. Şikayet ediyoruz sabaha salıyorlar. Biz korku ile yaşıyoruz. Tek isteğimiz çocuğu yatırsınlar tedavi görsün." diye konuştu. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı. 
 Haber Merkezi



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı