Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Sigarayı bırakmak artık çok kolay!

Sigarayı bırakmak artık çok kolay!

Ülkemizde birçok vatandaş sigarayı bırakmak istiyor. Günümüzde 75 dakikalık bir biorezonans seansıyla hem sigarayı bırakıp, hem de bırakıldığında oluşan yan etkilere (baş ağrısı, sinirlilik, fazla yemek yeme) maruz kalmıyorsunuz. Biorezonans seansıyla sad

Ülkemizde birçok vatandaş sigarayı bırakmak istiyor. Günümüzde 75 dakikalık bir biorezonans seansıyla hem sigarayı bırakıp, hem de bırakıldığında oluşan yan etkilere (baş ağrısı, sinirlilik, fazla yemek yeme) maruz kalmıyorsunuz. Biorezonans seansıyla sadece sigara değil, alkol bağımlılığından da kurtulabiliyorsunuz.
Koronavirüs sigara içenlerde daha zor atlatılıyor.
Birçok tiryaki sigara alışkanlığından kurtulmak istiyor ama bilinen yöntemlerle bu kötü alışkanlığı bırakmak oldukça zor.
Bursa´da ise Bursa Medica Mora Merkezi´nde yapılan ´Mora Terapi´ yöntemiyle sigarayı tek seansta bırakmanız mümkün.
Mora terapi yöntemi sadece sigara da değil, alkol bağımlılığı tedavisinde de kullanılıyor.
MORA TERAPİ NEDİR?
Maddelerin yaydığı elektromanyetik frekansların tedavi amacıyla kullanılmasına biorezonans adı veriliyor. Dünyanın en gelişmiş biorezonans teknolojisi ise Mora. Birçok hastalığın ve bağımlılığın tedavisinde kullanılan bu yöntem, Bursa Medica Mora Merkezi´nde sigarayı bıraktırmak için kullanılıyor ve oldukça başarılı. 75 dakika süren bu terapiden sonra hem sigarayı bırakmış oluyorsunuz hem de bilinen yöntemlerle sigara bırakıldığında ortaya çıkan yan etkilere maruz kalmayıp, daha sağlıklı ve daha sakin bir hayata merhaba diyorsunuz.
"İKİNCİ SEANSTAN ÜCRET TALEP ETMİYORUZ"
Sigara içme isteğini kalıcı olarak ortadan kaldıran bu yöntem, kişiye herhangi bir ağrı ve acı hissettirmiyor. Sağlık alanında ve Mora cihazı konusunda gerekli eğitimleri aldıktan sonra bu kliniği açan ve herkese sigarayı bıraktırmayı hedefleyen Emrecan Kızılateş, tedavinin uygulanışı şöyle anlattı: "Siz rahat bir koltukta dinlenirken içtiğiniz son iki sigarayı alıp makinamızın özel bölmesine yerleştiriyoruz. Aletteki elektrotların ikisini ellerinize yerleştirdikten sonra, enseye, göbek bölgesinin dört parmak altına ve ayaklarınızın altına koyuyoruz, cihazın diğer bölmesine ise homeopatik sıvı ve özel çipi koyuyoruz. Cihaz sayesinde son içtiğiniz sigaraların DNA´nıza verdiği frekansı bulup, elektrotlar yardımıyla ters çevirerek size gönderiyoruz ve sigara içme isteğini vücuttan siliyor. Tedavi bir ay boyunca üzerinizde taşıyacağınız ufak çipe kodlanıyor. Kişiler koltuktan kalktığı anda sigaradan kurtulduğunu hissediyor, ancak ilk 48 saatte gösterdiğiniz irade de çok büyük önem kazanıyor. Biz, başarısı yüzde 92 olan bu tedavi yönteminin, başarı oranını yüzde 97´lere çıkarmak adına ilk seanstan 4 gün sonra ikinci bir seans uyguluyoruz. İkinci seanstan ücret talep etmiyoruz" dedi.
BİR AYDA SİGARAYA HARCADIĞINIZ PARAYLA ALIŞKANLIĞINIZDAN KURTULUN!
Sigara sağlığımızı olumsuz yönde etkilemenin yanında bütçemizi de sarsan kötü bir alışkanlık. Mora terapinin fiyatı ise zannedildiği kadar yüksek değil. Kızılateş, "Ortalama sigaraya 1 ayda verdiğiniz parayı bu tedaviye vererek, hem sağlığınıza hem de bütçenize büyük bir iyilik yapabilirsiniz" şeklinde konuştu.
MORA TERAPİ İLE ALKOL BAĞIMLILIĞINDAN TAMAMEN KURTULABİLİRSİNİZ
Alkol bağımlığının hem vücudumuzu hem de bütçemizi kötü yönde etkilediğini dile getiren Emre Kızılateş, "Mora terapi tedavi yöntemini tercih ederek, alkol bağımlılığından çok kısa bir sürede tamamen kurtulabilirsiniz. Fiyatı çok uygun" ifadelerine yer verdi.
"TÜRKİYE´DE 1 MİLYONU AŞKIN KİŞİ BU YÖNTEMLE SİGARAYI BIRAKTI"
Emre Kızılateş, "Türkiye´de bu tedavi yöntemiyle 1 milyonu aşkın kişi sigarayı bıraktı. Bu yöntemin Bursa´da da yaygınlaşmasını istiyoruz ve sigarayı bırakmaya karar veren ya da daha önceki denemeleri olumsuz sonuçlanmış herkesi kliniğimize bekliyoruz" dedi.
BURSA MEDİCA MORA MERKEZİ´NDE KORONAVİRÜSE KARŞI TÜM ÖNLEMLER ALINDI
Kızılateş, "Kliniğimizde koronavirüse karşı tüm önlemleri aldık, danışanlarımız kapıdan maskesiz giremiyor ve girdikleri an ateşleri ölçülüyor. İçeri girenlere temiz galoş vererek tüm hijyeni sağlıyoruz. Misafirlerimiz buradan ayrıldıktan sonra oturdukları koltuk dahil olmak üzere, aletimiz ve terapi odamız dezenfekte ediliyor. Herkes tereddüt etmeden buraya tedaviye gelebilir" diyerek aklına sigarayı bırakmayı koyan herkesi merkeze davet etti.
GÜLNAME PAÇA / BURSADA BUGÜN



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli