Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

SİLAJLIK MISIRLAR HAYVANCILARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

SİLAJLIK MISIRLAR HAYVANCILARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Burhaniye Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü´nün, ilçede hayvancılıkla uğraşan düşük gelirli vatandaşlara destek olmak amacıyla hayata geçirdiği proje kapsamında, 250 kişiye 1´er ton mısır silajı dağıtımı yapıldı.

İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü´nde sisteme kayıtlı kişilerin listesi incelenerek ve mahalle muhtarlarından görüş alınarak, kırsal mahallelerde ikamet eden düşük gelirli vatandaşlara yapılan dağıtım, Balıkesir Çiftçi Eğitim Merkezi´nde (BAÇEM) gerçekleşti. Burhaniye Belediyesi Başkan Yardımcısı Cemil Bahadır, çiftçilerin ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların ceplerini düşünmeye ve ekonomilerine katkı sağlamak için ellerinden gelen tüm desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.
Hayvancılıkla uğraşan düşük gelirli vatandaşlara ekonomik katkı sağlamak amacıyla geliştirilen projeye ilgi büyük odu. Proje kapsamında, toplam 250 hayvancıya 1´er ton mısır silajı verildi. Başkan Yardımcısı Cemil Bahadır da BAÇEM´de gerçekleşen dağıtımda hazır bulundu. Ekonomilerine bir nebze de olsa katkı sağlayan projeyle yüzleri gülen hayvancılar, kendilerine verilen destek için Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal´a teşekkürlerini iletti.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli