Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Şimdi hasat zamanı!

Şimdi hasat zamanı!

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy ve Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık beraberindeki heyet ile birlikte zeytin hasadına katıldılar.

Kaymakam Atasoy ve Belediye Başkanı Burhan Karışık, Süleyman Eren’e ait bahçede zeytin  hasatına katılarak bahçelerden soframıza uzanan yolda zeytinin geçirdiği aşamalar hakkında bir süre sohbet ettiği üretici ve işçilere bereketli bol kazançlar temennisinde bulundular.

Daha sonra Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy ve Başkan Karışık bir süre makineyle hasat yaptılar.

Kaymakam Atasoy yaptığı açıklamada; “Yapraklarıyla barış,yağıyla şifa olan zeytinin ilçemizde hasat zamanı. Kıymetli çiftçilerimizin,üreticilerimizin ürünü bol,hasadı ve kazancı bereketli olsun.” ifadelerine yer verdi.  Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık yaptığı açıklamada “Bugün, siyah incimiz zeytinimizi toplayan müstahsillerimizi ziyaret ederek emekçi kadınlarımız, zeytin toplayıcılarımız ile birbirinden güzel görüntüler sergileyerek ellerimizle ve makinelerle zeytin hasadının keyfini hep birlikte yaşadık.

Kıymetli çiftçilerimizin, üreticilerimizin ürünü bol, hasadı ve kazancı bereketli olsun.” dedi.

Zeytin hasatına Erdek Tarım İlçe Müdürü Dilek Işıktaş, Emniyet Müdürü Serkan İnceöz, Jandarma Komutanı Halil İbrahim İlanku, 162 Sayılı Erdek Zeytin Kooperatifi Başkanı Abdullah Şenol ve yönetimi de katıldı.

Haber: Tuncay Ertan 



Anahtar Kelimeler: Şimdi hasat zamanı!
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı