Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Sinan Reisi kaybettik

Sinan Reisi kaybettik

Ülkücü Hareket içinde başarıyla görev yapan, MHPnin önde gelen ve sevilen isimlerinden Sinan Türkkal (46) hayatını kaybetti.

Ülkücü Hareket içinde başarıyla görev yapan, MHP`nin önde gelen ve sevilen isimlerinden Sinan Türkkal (46) hayatını kaybetti. Türkkal`ın ölümü MHP camiasında üzüntüyle karşılandı. 11 Mayıs Çarşamba günü saat 10:30 sularında bir inşaatta çalışırken kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Seramik Ustası Sinan Türkkal, yakınları ve arkadaşlarının katıldığı cenaze namazının ardından İstanbul Kurtköy`de Perşembe günü toprağa verildi.
Edinilen bilgiye göre; Oğlu ile birlikte bir inşaatta seramik döşeme işi yaparken aniden rahatsızlanan Türkkal, hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Türkkal`ın kalp krizi geçirerek hayata veda ettiği öğrenildi.
Bayburt doğumlu olan, yaklaşık 20 yıla yakın bir zamandır Erdek`te ikamet eden Milliyetçi Hareket Partisi`nin önde gelen isimlerinden Sinan Türkkal, Çarşamba günü Yalı Camii`nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından naaşı ertesi gün İstanbul`a götürüldü. MHP Erdek İlçe Teşkilatı ve Erdek Ülkü Ocağının kurulduğu 1994 yılından bu yana çeşitli görevlerde bulunan Türkkal`ı son yolculuğunda sevenleri yalnız bırakmadı. Türkkal`ın naaşı gözyaşları arasında İstanbul-Kurtköy`de Perşembe günü toprağa verildi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı