Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Sındırgı Belediye Başkanı öğrencilere konuk oldu

Sındırgı Belediye Başkanı öğrencilere konuk oldu

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Sındırgı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü tarafından öğrencilerin gelişimi ve meslek seçmeleri konusunda bilgi sahibi olabilmeleri amacıyla düzenlenen ?Kariyer Buluşma Günleri? etkinliğine katılarak öğrencilerle b

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Sındırgı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü tarafından öğrencilerin gelişimi ve meslek seçmeleri konusunda bilgi sahibi olabilmeleri amacıyla düzenlenen ?Kariyer Buluşma Günleri? etkinliğine katılarak öğrencilerle bir araya geldi.
SAİHL çok amaçlı salonda öğrencilere yönelik konuşmasında yaptıkları her işi severek ve aşkla yapmalarını ilke edinmeleri durumunda başarının ve mutluluğun beraberinde geleceğini vurgulayan başkan Yavaş, konuşmasını tamamladıktan sonra öğrencilerin sorularına da yanıt verdi.
Başkan Yavaş SAİHL´in bir diğer projesi olan ?40 camide 40 sabah namazı? projesine de katılarak destek vermişti.
Öğretmenlerle de kısa bir süre sohbet eden Başkan Yavaş, çalışmalarda öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.
Başkan Yavaş yaptığı açıklamada, ?İmam hatip lisemizde mesleklerin tanıtılması için bir proje kapsamında kıymetli öğrencilerimizle birlikte olduk. Tabi bir belediye başkanlığı meslek olmaktan ziyade bir gönül işi. Eski tabirle insanların Şehr-i Emin´i. Şehr-i Emin temasıyla bir buluşma gerçekleşti. Bundan dolayı okul müdürü, yönetici ve öğrencilere teşekkür ediyorum. Onlarla Sındırgı´da termal turizm ile ilgili gelişmekte olan stratejik trendleri paylaştık. Onların artık gelecekle ilgili yaptıkları planlarda mesleki olarak neler yapması gerektiğini ve ilçemize hangi alanlarda katkı yapabileceklerini paylaştık. Öğrencilerimizin gelecekle ilgili bahtları inşallah açık olsun. Bu ülkenin eğitimli ve bilgili nesillere ihtiyacı var. Bu nesille büyümek ülkenin huzurlu ve daha güzel olmasını sağlayacaktır. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum. ? dedi.
Sındırgı Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü Himmet Derim de, ?Projemiz kapsamında davetimize icabet eden belediye başkanımız Ekrem Yavaş´a öğretmen ve öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Gerek belediye başkanlığının misyonu, vizyonu gerekse öğretmenlik hayatının tecrübelerini paylaştılar. Bizler de mutlu olduk. Başkanımla bugün bizim ikinci buluşmamız. Bir de 40 camide 40 sabah namazında buluşma projemiz vardı. Ayrıca bu projede de başkanımızın bize çok büyük destekleri var. Hem kendisi geldi hem de maddi ve manevi araç desteği sağladılar. Bundan dolayı da okulumuza ve diğer beklentilerimize verdiği cevaplardan dolayı çok teşekkür ediyorum.? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli