Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Sındırgı Belediye Başkanı Yavaş Teşekkür Ziyaretlerine Başladı

Sındırgı Belediye Başkanı Yavaş Teşekkür Ziyaretlerine Başladı

Türkiye 24 Haziran da yeni bir demokrasi zaferine imza atarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yola devam dedi.

 Balıkesir´in Sındırgı ilçesi de % 55,1 lik bir oranla tercihini Recep Tayyip Erdoğan´dan yana kullandı. Seçim öncesinde dur durak bilmeden çalışan ve mahalle ziyaretlerini gerçekleştiren Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve AK Parti teşkilatı vatandaşların teveccühünü kazanarak ilçe merkezi dâhil olmak üzere 74 mahallenin 63´ünde AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan´ın birinci olmasını sağladı. Sındırgı genelinde ise birçok mahallede oy artışı gözlemlendi. Seçim sonuçları ile birlikte Cumhuriyet Meydanını dolduran vatandaşlar sevincini paylaştı. Yalnızca seçim zamanı değil her an mahalle ziyaretleri ile takdir toplayan Başkan Yavaş ve AK Parti teşkilatı vakit kaybetmeden teşekkür ziyaretlerine başladı.
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, AK Parti İlçe teşkilatı ve yönetimi teşekkür ziyaretlerine dere boyunda bulunan mahallerden başladı. Vatandaşlarla buluşan heyet büyük bir coşku ile karşılanıyor. Teşekkür ziyaretlerinde bayram havası yaşanıyor.
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ? Biz gücünü halkından alan kutlu bir davanın neferleriyiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın çizdiği yolda millete hizmet için gecesini gündüzüne katan bir ekibiz. Vatandaşlarımız 16 yıldan bu yana olduğu gibi bizlere yeniden güvendi. Demokrasi zaferine yeni birisini ekledi. Bizler her fırsatta vatandaşlarımızla bir arada olmayı, hasbihal etmeyi, onların dertleri ile dertlenmeyi seviyoruz. Seçim zamanı değil ta öncesinden başlayan ziyaretlerimizi bu gün de teşekkür ederek devam ettiriyoruz. Kırsalından merkezine vatandaşın ayağına giden bir yönetim anlayışını ilke edindik. Bu aziz millet var oldukça bu kutlu davada birlikte yürümeye, hizmetlerimizle var olmaya devam edeceğiz. Teşekkürler Sındırgı. Vakit Sındırgımızı el ele geleceğe taşıma vakti. ? sözleri ile düşüncelerini dile getirdi.
AK Parti Sındırgı ilçe başkanı Mustafa Atla´da ? Bizler kelli felli adamlar değiliz. Bizler bu davaya gönül vermiş, arkasını milletine dayamış bu kutlu davanın ak sevda ile tutuşan neferleriyiz. Biz bu halkın ta kendisiyiz. Vatandaşlarımızın derdi ile dertleniyoruz. Her an yanındayız, olmaya devam edeceğiz. Belediyesi ile teşkilatı ile birlikte çalışan bir ekiple vatandaşlarımıza davamızı anlattık. Halkımız teveccüh ederek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti ile yola devam dedi. Seçim bitti. Ama bu aziz millet bizlere güvendi, destek verdi. Şimdi teşekkür vakti. Yeniden dolaşacağız, sıkılmadık el bırakmayacağız. Destek veren herkese teşekkürler. ? dedi.
Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli