Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Sındırgı Belediyesi Temizlik İşlerine Araç Desteği

Sındırgı Belediyesi Temizlik İşlerine Araç Desteği

Yeni çöp kamyonları ile 74 mahalleye eş zamanlı hizmet gidecek.

Sındırgı Belediyesi hizmet alanına dahil edilen 74 mahallede belediye hizmetleri faal olarak devam ediyor.
Bunun yanında 45 mahallenin çöp toplama işlemini gerçekleştiren Sındırgı Belediyesi, araç filosuna kazandırdığı 3 adet 15+1 metreküplük yeni çöp kamyonları ile 74 mahalleye eş zamanlı hizmet götürecek. Program dâhilinde çöp konteynırları yerleştirilerek 74 mahallede çöp toplama, çevre ve tuvalet temizliği gerçekleştirilecek.
Çöp toplama işlemlerinde kullanılacak araçlar belediye binası önünde düzenlenen törenle tanıtıldı. Kesilen kurban ve dualar ile 3 adet 15+1 metreküp, 3 adet 7+1 metreküplük çöp toplama araçları hizmete başladı.
Mahallelerin coğrafi konumları göz önünde bulundurularak 3 büyük, 3 küçük araç ve toplam 35 personel ile çevre temizlik ve çöp toplama işlemlerinin gerçekleştirileceğini belirten Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ?Bugün 44 mahalleye kadar temizlik hizmetini ulaştırmıştık, bundan sonra inşallah 74 mahallemizin tamamı ile ilgili temizlik işlemlerine başlıyoruz. Bu amaçla da yeni halemizi yaptık. İhale kapsamında da 3 tane 15 metreküplük kamyonumuz geldi. Toplamda 6 kamyon ve 35 personelimiz ile ilçemizdeki temizlik faaliyetini yürüteceğiz. Aynı zamanda da her mahallemize girdiğimizde vatandaşlarımızın kullandığı tuvaletlerimizi de temizliyoruz. Büyükşehrin ve Sındırgı Belediyesinin imkânlarını vatandaşlarımızın ayağına kadar ulaştırıyoruz? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli